MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Ai flow. Michel, esti o voce spectaculoasa
Viata bate filmul

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Ai flow. Michel, esti o voce spectaculoasa

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Michel Kotcha face parte din echipa lui Smiley si a reusit din nou sa impresioneze juriul de la VOCEA ROMANIEI, gala live. Dupa ce a terminat de cantat, cei patru antrenori au apreciat interpretarea lui Michel Kotcha, desi Marius Moga a fost de parere ca i s-a potrivit mai bine piesa din editia trecuta VOCEA ROMNIEI. „Ai flow, cum spun americanii”, i-a spus Loredana, in timp ce Smiley i-a spus: „Michel, esti o voce spectaculoasa”. 

Michel este din Coasta de Fildes, are 23 de ani si isi face masterul in Bucuresti.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Michel Kotcha a fost al doilea concurent al lui Smiley pe scena VOCEA ROMANIEI. Michel Kotcha a interpretat o melodie a celebrei Adele. Deși a fost singur pe scenă, acesta a avut o prezență foarte puternică prin vocea lui, care a răsunat în toată sala, dar și o energie specială, prin rapiditatea ritmului.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. „Da ți-a ieșit piesa, pe de altă parte, eu la live-ul trecut am simțit și ce ai cântat, nu doar tehnic și demonstrativ”, a zis Moga, totuși nemulțumit de ritmul în care a decurs piesa, care, susține el, i-a răpit concurentului din naturalețe.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 2 DECEMBRIE 2015. Vocea divina care a starnit ropote de aplauze

VOCEA ROMANIEI, 4 DECEMBRIE 2015: VOCEA ROMANIEI LIVE. Ei sunt concurentii cei mai buni!

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. „Marius spune că el s-a concentrat pe tehnică, mie nu mi s-a părut (…). De câteva ori ai fost sub ton, ai falsat, din punctul meu de vedere, aș vrea să menționez pentru cei de-acasă că este o mare diferență între ce auzim aici și ce se aude la televizor (…). Eu rămân la părerea că tu ai avut un super-moment în ediția trecută (…), dar mai cred și că orchestrația asta a fost foarte accelerată, cred că nu ți-a dat posibilitatea să cânți pauzele (…). Timbrul tău rămâne excelent”, a continuat Moga.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. „Eu cred că e prea dur să spui cuiva că falsează, că orice artist la un moment dat poate falsa indiferent de nivelul la care este (…). Vocea omenească este un instrument netemperat (…). Timbrul tău este aparte, e adevărat că te prefer în piese mai lente, mai de respirație, dar te miști bine, ai flow, cum zic americanii și cânți foarte bine în limba engleză”, a zis Loredana.

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. „Michel ne așteptam amândoi că părerile vor fi împărțite în ceea ce privește varianta asta a piesei (…). Noi am vrut să facem ceva altceva (…), tu ai dus-o la capăt așa cum doream, ești o voce spectaculoasă, vreau ca oamenii să înțeleagă că nu oricine poate să cânte așa”, i-a spus Smiley și i-a promis că va cânta alături de el pe scenă în următorul concert de la Pitești, unde concurentul a trecut prin niște episoade de discriminare.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 24 IULIE 2015. Fan MPFM: Nivelul educatiei concurentilor arata nivelul scazut la care a ajuns emisiunea!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 19 IUNIE 2017. Germania debuteaza impotriva Australiei la Cupa Confederatiilor

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 1 APRILIE 2016. Mihaela, in lacrimi dupa cadoul primit de la baieti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult