3.2 C
România
21 februarie 2024
SocialBreaking News

Michelin este marca cea mai valoroasă de anvelope vară 195 65 r15

Până în prezent, valoarea mărcii Michelin a crescut cu aproape 30%, în topul actual al topului financiar al anvelopelor de marcă. Acest lucru face ca, cunoscutul brand de anvelope Michelin să fie, astăzi, cea mai valoroasă marcă de anvelope din lume.

 

Potrivit Brand Finance, brandul de cauciucuri Michelin valorează, în prezent, 7,9 miliarde de dolari. Mulți specialiști spun că a fost o creștere bruscă de 30% și că l-a depășit, inclusiv pe fostul lider de piață Bridgestone, reducând valoarea mărcii sale cu 6%, până la 7 miliarde de dolari și inversând primul loc în primele 10 clasamente.

Michelin nu este doar cel mai valoros brand, ci și cel mai puternic. Indicele Brand Strength (BSI) a crescut cu 6% la 86,9 din 100. Rating-ul corespunzător a mărcii a crescut cu un pas la AAA, făcând din Michelin singura marcă de anvelope cu un rating de trei puncte.

Sustenabilitatea și inițiativele tehnologice au consolidat marca de anvelope Michelin, inclusiv conceptul de anvelope imprimate 3D care se pot adapta la condițiile de drum și nu trebuie niciodată înlocuite. În prezent, conceptul este apreciat pe scară largă.

Anvelopele Michelin și-au dovedit performanța și în sporturile cu motor, fiind folosite în Formula E. Formula E este un loc râvnit pentru marii producători auto pentru a-și prezenta tehnologia.

Brandul Michelin a început să vândă anvelope de vara 195 65 r15 direct clienților prin magazine și internet. Aceasta este o mișcare care ajută la stabilirea unei relații directe cu consumatorii și permite companiei să colecteze date valoroase. În felul acesta, fac posibilă vânzarea de anvelope vară 195 65 r15 premium puternice, totodată, oferind consumatorilor accesibilitate la produse de calitate, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze în magazine de specialitate.

Ce avantaje oferă brandul de anvelope Michelin?

Marca de cauciucuri Michelin are anumite caracteristici și avantaje care i-au permis să crească, să-și consolideze reputația și să o diferențieze de concurenții săi din întreaga lume.

Producătorul de anvelope Michelin a subliniat întotdeauna caracteristici specifice precum rezistența, durabilitatea, aderența, eficiența energetică și zgomotul redus. Istoria îndelungată și experiența acumulată în sportul cu motor au permis brandului Michelin să inoveze continuu în ceea ce privește materialele utilizate și procesele de fabricație, introducând constant noi caracteristici, inclusiv seturilor de cauciucuri vară 195 65 r15.

Cercetarea continuă pe care o realizează le permite să utilizeze materiale dezvoltate în propriile laboratoare în producția de anvelope vară 195 65 r15. Michelin este lider în producția de anvelope auto folosind materiale ecologice și economice și în dezvoltarea fabricilor cu impact minim asupra mediului.

Producătorii de anvelope sunt mereu atenți la nevoile și așteptările șoferilor, personalizându-și produsele și încercând să se raporteze la fiecare tip de piață. Gama de anvelope Michelin este foarte diversă. Pe lângă brandul său principal, Michelin dezvoltă și alte mărci precum Kormoran, Tigar, BFGoodrich, Kleber și Riken pentru piețe specifice.

Producătorul francez de cauciucuri Michelin este, fără îndoială, unul dintre cei mai importanți jucători din lume. Cu o istorie care a început în 1880, Michelin are acum o prezență puternică în peste 170 de țări și oferă cea mai largă gamă de anvelope nu doar pentru industria auto, ci și pentru biciclete, motociclete, avioane, mașini grele și chiar pentru nave spațiale.

Michelin are o istorie lungă în sporturile cu motor, dezvoltând tehnologie și apoi producând anvelope pentru mașini de serie. 

Cât de importantă este marca de anvelope pe care o achiziționăm?

De importanță pentru mulți șoferi în alegerea anvelopelor de iarnă este, de asemenea, și comerciantul. Cu cât anvelopele vin la pachet cu mai multe beneficii, cu atât decizia va fi mai ușor de luat.

Așadar, pentru achiziția de anvelope de vară 195 65 r15 Michelin putem lua în calcul magazinul online anvelope-discount.ro.

Magazinul pune la dispoziție numeroase modele de anvelope de vară, de calitate, la prețuri foarte avantajoase. Seturile de anvelope Michelin pe care îți dorești să le achiziționezi, pot fi achitate în rate de până la 6 luni, fără dobândă.

Pe lângă toate beneficiile legate de preț, produsele beneficiază de garanție și pot fi livrate oriunde pe terioriul României. Acesta este un alt punct forte pentru conducătorii auto care fac schimbul de anvelope la service-uri, întrucât pot trimite setul de anvelope direct la service-ul în cauză pentru realizarea schimbului.

Related posts

Profesie la mare cautare in Romania! Si tu poti incerca la Iasi, Cluj, Sibiu si Timisoara

Lucy Ionesco

Guvernul a prelungit termenul de inscriere la vot pentru romanii din strainatate

Lucy Ionesco

Controale la bancile care au dat credite in franci elvetieni

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult