Mihaela Cordos, sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, arestata pentru 30 de zile

Corina Alexandru
By Corina Alexandru aprilie 24, 2015 20:33

Mihaela Cordos, sotia senatorului PSD Alexandru Cordos, arestata pentru 30 de zile

Mihaela Cordos a fost arestata pentru 30 de zile, fiind acuzata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de trafic de influenta in forma continuata. Ea a fost retinuta joi seara, fiind adusa la ICCJ cu propunere de arestare preventiva.

Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, admisa astazi la solicitarea procurorilor, poate fi contestata de sotia senatorului Alexandru Cordos, care, de altfel, este si acesta urmarit penal.

Atat senatorul Alexandru Cordos, cat si sotia acestuia, Mihaiela, alaturi de fiica lor Andreea au fost pusi sub urmarire penala de procurorii DNA pentru fapte de coruptie.

Mihaiela Cordos este functionar in cadrul Departamentului de Resurse Umane al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Judetean  din Cluj-Napoca de aproape 20 de ani. Ea este urmarita penal pentru trafic de influenta, în forma continuata, iar sotul si fiica sa sunt acuzati de complicitate la trafic de influenta, in forma continuata. In fapt, acesta este acuzata ca a pretins de la mai multe persoane sume de bani cupribnse intre 1.000 si 10.000 lei, pentru a facilita obtinerea de locuri de munca la Spitalul Clinic Judetean Cluj, Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si alte institutii publice. Vizate erau orice fel de functii sau locuri de munca: juristconsult, asistent medical, profesor suplinitor, infirmier.

 

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.