15.4 C
România
27 septembrie 2021
Mihai Chirica considera ca demisia lui Banicioiu din PSD va fi urmata declinul lui Liviu Dragnea
Politica

Mihai Chirica, Gabriel Harabagiu si Sorin Iacoban au fost exclusi oficial din PSD, decizia a ajuns la organizatia din Iasi

Organizația Județeană Iași a PSD a primit în data de 26.02.2018 comunicările hotărârilor Comitetului Executiv Național a PSD, întrunit în data de 14.02.2018, în ceea ce priveste sancțiunile de excludere din partid aplicate domnilor Mihai Chirica, Gabriel Vasile Harabagiu și Sorin Avram Iacoban, noteaza Ziarul de Iasi. 

Astfel, Mihai Chirica, Vasile Gabriel Harabagiu și Sorin Avram Iacoban își pierd calitatea de membri ai Partidului Social Democrat, ca urmare a aplicării sancțiunii de excludere din partid.

Reamintim faptul că aceste hotărâri au fost luate în urma raportului întocmit de Comisia Județeană de Etică, Integritate și Arbitraj din cadrul PSD Iași și a hotărârii Biroului Permanent Județean a PSD Iași.

Domnii Mihai Chirica, Gabriel Vasile Harabagiu si Sorin Avram Iacoban au fost sancționați conform prevederilor Statutului PSD și al Codului de Etică și Conduită în vigoare, în sensul că: nu au respectat Statutul PSD, Codul de Etică și Conduită și Programul Politic de Guvernare; nu au acționat pentru realizarea obiectivelor și Programului politic al partidului; nu au contribuit la formarea și promovarea unui mod de lucru democratic prin acceptarea pluralismului de idei și diversității opiniilor exprimate în mod liber, în cadru organizat al partidului, prin respectarea hotărârilor majorității și a celor adoptate de organele ierarhic superioare ale partidului, nu au asigurat aplicarea și respectarea acestora; au exprimat în mod public, în numele partidului, păreri care contravin politicii și strategiei partidului sau hotărârilor sale; au încălcat disciplina de partid și caracterul confidențial al unor documente sau informații de partid; nu au militat pentru păstrarea și întărirea unitatii partidului; au adus daune imaginii si prestigiului partidului.

Aceste hotărâri au fost comunicate domnilor Mihai Chirica, Gabriel Vasile Harabagiu și Sorin Avram Iacoban și produc efecte depline.

Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Iohannis, mesaj de condoleante catre SUA, dupa atacul terorist de la New York

Ioana Badulescu

Ponta, deranjat de afirmatiile ambasadorului Ungariei la Bucuresti: Nu putem tolera aceste derapaje

Cristiana Petrariu Bota

Dezbaterile pe Legea darii in plata sunt viciate de motive electorale, considera Theodor Stolojan

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult