Social

Mihai Gadea, raport pentru Securitate semnat de Basescu pe cand era seful Navrom la Anvers

Traian Basescu apare intr-un raport pentru Securitate in perioada in care a fost seful Navrom la Anvers. Raportul pentru Securitate, semnat de Traian Basescu, in anii in care era seful Navrom la Anvers, face referire la repararea navei Zimnicea.

Documentul referitor la Traian Basescu a fost facut public de Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei la Antena 3.

Persoana vizata de raportul lui Traian Basescu, datat 14.03.1989, era comandantul de nava Stan Valentin. De remarcat este tonul in care acest raport a fost intocmit de fostul presedinte Traian Basescu, care nu se sfieste sa intimideze si sa ameninte in mod explicit, potrivit dezvaluirilor facute de Mihai Gadea.

Un alt document prezentat de Mihai Gadea ii era adresat sefului Securitatii Statului, generalul colonel Iulian Vlad, si se refera la dirijarea retelei informative din Portul Constanta. In acest document, numele lui Traian Basescu apare mentionat de mai multe ori, in contextul implicarii sale directe in „raspandirea materialelor de specifice de propaganda”.

Silvian Ionescu, atac dur la Basescu: Voi fi crunt in dezvaluiri!

Invitat in emisiune, Mugur Ciuvica a remarcat indicativul numeric U.M.0544, in coltul stanga sus al documentului, care apartine Centrului de Informatii Externe.

„Basescu si-a adus slugile la atac. A inceput cu cel mai devotat si cel mai vechi : Liviu Vulpe. Abject si sinistru.
Dar mai inseamna ceva: nu prea mai are nimic din randul intai din presa, a ramas cu prafuiturile!”, sustine Silvian Ionescu pe pagina sa de socializare.

Silvian Ionescu, fost spion DIE, dezvaluiri despre Traian Basescu: Ciordea din curse zeci de mii de dolari din bunkeraj, shipchadlering si altele

„M-am trezit pe FB cu un sinistru simbrias al lui T.B., sfatuindu-ma si el. Il cheama Liviu Vulpe,era acreditat pe la Primaria Capitalei si scria ode la adesa tovarasului! Va rog pe toti sa revedeti scrierile abjecte ale acestui mistificator la adresa mea din anii 2003-2004″, a scris Silvian Ionescu pe Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Sanatatii: Nu exista niciun raport Colectiv. Nu e singurul document pe care Vlad Voiculescu nu l-a predat la plecare

Ioana Badulescu

Cutremur in Buzau, miercuri dimineata, cu magnitudinea de 3 grade pe Richter

Cristiana Petrariu Bota

Ancheta interna la Agerpres dupa un interviu cu ministrul Educatiei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult