-0.4 C
România
21 ianuarie 2021
Dragnea il ironizeaza pe Iohannis pe adresa privind sefia SIE: O sa o citesc pana voi intelege, poate e nevoie de o dezbatere
Politica

Mihai Politeanu, Initiativa Romania: Dragnea incearca discreditarea opozitiei dupa model rusesc

A trecut o lună de la protestul din 10 august. Duminică seară, la Antena 3, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a insistat că Jandarmeria nu a greșit cu nimic intervenind în forță în acea zi pentru că – spune el – ar exista suficiente elemente “ca să vorbim de o tentativă de lovitură de stat”. Inte timp sau anunțat noi proteste, cerându-se adevărul.

”Sunt sigur că vor ieşi informaţii despre faptul că s-au finanţat aceste proteste, că au fost organizaţi tip paramilitar, că au vrut să ocupe prin violenţă sediul Guvernului şi au provocat întruna jandarmii”, a spus Dragnea.

Lea Berzuc a discutat la RFI la Interviul Zilei cu Mihai Polițeanu, membru fondator al mișcării Inițiativa România, în contextul în care noi proteste sunt anunțate pentru a se cere din nou finalizarea anchetei privind violențele de acum o lună.

Liviu Dragnea a sugerat la Antena 3 că inclusiv ancheta Parchetului General condus de Augustin Lazăr ar fi o formă de presiune. Justiția își face doar datoria și procurorii ar trebui lăsați să își facă datoria fără presiuni politice, chiar dacă rezultatul nu va da neapărat satisfacție cuiva, spune Mihai Polițeanu.

Acesta recunoaște că bătălia din stradă este una ”din tranșee”, dificilă, dar este singura care garantează că anumite abuzuri nu vor avea loc.

In opinia lui Mihai Polițeanu, Liviu Dragnea încearcă discreditarea opoziției după model rusesc.

Ascultați interviul integral pe site-ul RFI

Stiri pe aceeasi tema

Ciolos nu mai vrea ca TVR sa-i difuzeze interviul acordat pentru „Viata Satului”

Cristiana Petrariu Bota

Liderii de la Bucuresti sunt ingrijorati de soarta romanilor din Marea Britanie

Bogdan

Romania, exemplu de buna practica la nivel european in combaterea saraciei si promovarea incluziunii sociale

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult