Viata bate filmul

MIHAI RAIT, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Loredana nu te salveaza, dar mergi mai departe!

MIHAI RAIT, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Mihai Rait, concurent din echipa Loredanei, a fost o surpriza frumoasa la gala live a editiei VOCEA ROMANIEI de vineri, 4 decembrie. A avut o piesa grea, pe care initial nu a vrut sa o interpreteze, dar mai apoi a ajuns sa o cante cu ochii inchisi si chiar sa schimbe piesa din mers, spre surpriza antrenorilor emisiunii Vocea Romaniei.

MIHAI RAIT, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Mihai Rait este de fapt actor si e foarte cunoscut publicului din serialul Las Fierbinti, unde joaca rolul lui Dorel. VEZI MAI JOS VIDEO CU PIESA INTERPRETATA DE MIHAI IN EDITIA VOCEA ROMANIEIDE VINERI, 4 DECEMBRIE.

„Loredana nu te salveaza, dar mergi mai departe!”, i-a spus Tudor Chirila.

Mihai Rait a interpretat piesa „With A Little Help From My Friends”.

MIHAI RAIT, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. In editia precedenta Vocea Romaniei, Mihai Rait a interpretat faimoasa piesă ‘Drumurile noastre toate’ de Dan Spătaru. Mihai a sedus juriul, publicul și telespectatorii, care l-au trimis mai departe în competiția Vocea Romaniei.

ALEX FLOREA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015: El e concurentul care trece mai departe pe ritm de muzica rock

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Ai flow. Michel, esti o voce spectaculoasa

VOCEA ROMANIEI, 4 DECEMBRIE 2015: VOCEA ROMANIEI LIVE. Ei sunt concurentii cei mai buni!

MIHAI RAIT, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Mihai Rait a venit la Vocea României mai în glumă, mai în serios. La audițiile pe nevăzute, Mihai Rait a interpretat o melodie dragă Loredanei, ‘Zaraza’, care l-a comparat imediat cu Dan Spătaru. Toți antrenorii au fost surprinși văzându-l atunci când au întors scaunele. În etapa duelurilor, el s-a confruntat cu talentata Biu Marquetti pe ‘That’s amore’ și Loredana l-a preferat pentru că are un șarm deosebit.

În plus de Vocea României, Mihai Rait ne încântă de ani de zile în rolul lui Dorel din Las Fierbinți.

ANTONIO FABRIZI, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE. O voce fenomenala, de tenor!


Vocea Romaniei – sezonul 5: Mihai Rait Dragomir – With A Little Help From My Friends pe vocearomaniei.protv.ro

Stiri pe aceeasi tema

GUNES EPISODUL 38 REZUMAT DE JOI 6 OCTOMBRIE 2016. Haluk o rapeste pe Gunes, Selin are un accident de masina

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 25 REZUMAT, 22 FEBRUARIE 2016. Gulseren paraseste vila inchiriata de Cihan pentru a nu mai da prilej de speculatii

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 OCTOMBRIE 2015. Cosmin si Crina, aproape de a forma din nou un cuplu

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult