APA NOVA
Social

Mihai Sava, director APA NOVA, audiat la DNA pentru trafic de influenta

Directorul de achizitii Apa Nova Bucuresti, Mihai Savin, este audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) Ploiesti, in dosarul in care procurorii anticoruptie efectueaza cercetari pentru infractiuni de cumparare de influenta si trafic de influenta.

Mihai Savin, care este director executiv al Apa Nova si care raspunde de departamentul de achizitii din cadrul companiei, a fost citat ca martor in dosarul in care sunt urmariti penal fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, Costin Berevoianu, dar si oamenii de afaceri Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu.

Ce spune Apa Nova despre acuzatia ca bucurestenii platesc cea mai scumpa apa din tara

La DNA Ploiesti urmeaza sa mai fi audiate, in calitate de martori, si alte persoane din conducerea Apa Nova Bucuresti.

DOSARUL APA NOVA: Tarifele in Bucuresti, marite pentru mita. Consilierii Primariei primeau bani pentru voturi in CGMB

Compania Apa Nova este acuzata de procurorii DNA ca dadea mita pentru a-si putea mari tarifele in Bucuresti. Potrivit procurorilor anti-coruptie, compania Apa Nova avea propriul serviciu de informatii, mecanism in care fosti agenti erau platiti sa spioneze angajatii companiei, ca o masura de siguranta ca angajatii nu vorbesc despre actiunile ilegale care se petreceau in cadrul Apa Nova.

DNA precizeaza mita ar fi mers pana la varful Primariei Capitalei, inclusiv in interiorul CGMB, astfel ca toti consilierii ar fi primit bani pentru voturi in cazul unor proiecte importante.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 18 NOIEMBRIE. Eliminarile incep sa lase urme in randul concurentilor

Bogdan

Codul Rutier, modificari importante la limita de viteza in localitate

Cristiana Petrariu Bota

Ce asteapta profesorii de la noul ministru al Educatiei: Realizarea grilelor de salarizare si abrogarea ultimei OUG care proroga cresterile salariale pana in 28 februarie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult