Politica

Mihai Seplecan pleaca din PNL la UNPR si va candida la Primaria Cluj sustinut tot de UNPR

Mihai Seplecan pleaca din PNL la UNPR, partid de pe listele caruia va candida cel mai probabil si la Primaria Cluj la alegerile locale din 2016. Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Mihai Seplecan, se muta la UNPR din cauza scandalului in care a fost implicat in PNL. Totusi, Seplecan sustine ca nu va demisiona din PNL.

PNL a incercat in mai multe randuri sa il excluda din partid pe presedintele PNL Cluj, Mihai Seplecan, iar acum acesta se indreapta catre o noua formatiune politica, care sa-i ofere sustinere. Mai exact, Mihai Seplecan se indreapt aspre UNPR. Mai mult, Seplecan sustine ca va candida la Primaria Cluj-Napoca sustinut de UNPR.

Copresedintii PNL Cluj nu au reusit sa il excluda din formatiunea politica pe Mihai Seplecan, care a fost membru PNL timp de 10 ani. Conflictele cu partidul au inceput la doua luni de cand a fost votat in fruntea judetului Cluj cu atributii depline.

Mihai Seplecan este noul presedinte al CJ Cluj

Iata ce anunt a facut Mihai Seplecan, potrivit presei locale din Cluj.

`Mă regăsesc în genul de politică promovată de domnul Gabriel Oprea: pe litera și spiritul Legii și, prin Lege, numai în interesul cetățenilor. Niciodată, la fel ca domnia sa, nu am ales calea ușoară – drept dovadă sunt anii de muncă în politică, de la lipitor de afișe, la președinția CJ Cluj.

Știu că mulți mă contestă acum. Mă contestă pentru că nu am cedat și nu am pus partidul de-asupra intereselor cetățenilor, am refuzat să consider că voința politică și ceea ce mi se ordonă de la partid ar putea suplini litera și spiritul Legii. Este normal că am devenit indezirabil și ușor de înlocuit – pentru ei eram doar unealta prin care se puteau îngropa scheleții de prin dulapurile a zece ani de administrație publică. Îi anunț că așa ceva nu se poate. Nu vreau să nu respect Legea.

La fel ca și domnul Oprea sunt omul legii, vertical și de cuvânt. Nu fac decât ce am făcut și până acum, să îmi respect angajamentul politic, promisiunile făcute cetățenilor: respect față de lege, respect față de cetățenii acestei națiuni, implicare pentru bunăstarea tuturor, pentru un trai decent, luptă împotriva hoției, aplicarea legii. Siguranța statului este dată de siguranța în care trăiesc cetățenii în slujba căruia cei care ocupă vremelnic niște funcții ttebuie să muncească. Trebuie să slujească. Acesta este interesul național: o Românie puternică, cu cetățeni fericiți care să nu-și mai amaneteze viitorul lor și al copiilor lor în numele hoțiilor unor politicieni corupți.

Doresc să fac și să promovez o astfel de politică, una curată, în spiritul și litera legii, constructivă, în interesul cetățenilor, una prin care să se facă curățenie atât în politică, cât și în administrație. Vin să fac curățenie.

În 2016 voi fi primarul municipiului Cluj-Napoca cu suținerea și sprijinul celor cărora le place genul de politică pe care îl propun: onest, vertical, în interesul cetățenilor, fără hoții și fără partipriuri politice. Voi fi primarul muncipiului Cluj-Napoca cu sprijinul și susținerea vicepremierului Gabriel Oprea și a UNPR.` declara presedintele institutiei judetene, Mihai Seplecan.

Stiri pe aceeasi tema

Ce a discutat Iohannis cu sindicatele la Cotroceni

Cristiana Petrariu Bota

Comisia Europeana a reactionat dupa ce premierul Romaniei a cerut lamuriri privind mesajele care vizau MCV

Ioana Badulescu

MRU se gandeste sa trimita Forta Civica pe cont propriu in cursa pentru Parlamentul European

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult