Politica

Mihai Sturzu isi da demisia din PSD: Nu merg la niciun partid, nu mai pot continua daca nu respectam ce votam

Deputatul Mihai Sturzu pleaca din PSD. Fost presedinte al TSD, Mihai Sturzu a anuntat sambata, dupa o noua serie de atacuri cu Liviu Dragnea chiar in timpul congresului, ca va demisiona din partid. Totodata, Sturzu a respins acuzatiile lansate de presedintele PSD.

„Nu mai pot continua in conditiile in care nu respectam ce votam. (…) Nu merg la niciun alt partid. Eu cred ca Romania are nevoie de o resetare profunda a clasei politice”, a declarat Sturzu, citat de agentiile de presa.

Mihai Sturzu a negat acuzatiile lansate de Liviu Dragnea privind propunerea sa de a exploata politic emotia generata de tragedia de la Colectiv, prin infiintarea unei noi miscari.

Vezi si: Dragnea, reactie la atacul lui Sturzu: Domnul aviator mi-a propus sa ne folosim de emotia de dupa tragedia Colectiv

ALEGERI TSD: Organizatia de tineret a social-democratilor isi alege conducerea

Mihai Sturzu, atac la Liviu Dragnea: Sa se suspende din PSD

„Domnul Liviu Dragnea a mintit si a manipulat, parca a fost la scoala FSN-ului de manipulare. Eu am avut aceasta discutie cu domnia sa dupa ce au am fost la proteste impotriva lui Piedone si a lui Gabi Oprea si am spus ca ce striga oamenii in piata este foarte corect si oamenii au foarte mare dreptate si ca PSD are nevoie de o reforma si ca putem porni aceasta reforma de la PSD. Ce a inteles domnia sa si ce a spus pe scena m-a durut foarte tare, dar n-am ce sa fac, are alta scoala politica decat am eu, nu ne comparam. El este ditai Goliat, eu sunt un David mic pe langa el”, a explicat Sturzu.

Sturzu si-a anuntat demisia dupa un schimb foarte dur de acuzatii intre Mihai Sturzu si presedintele PSD, Liviu Dragnea. „Suspendati-va, conform noului statut al PSD, din functia de presedinte, convocati un congres al PSD fara liste si corect, asa cum dumneavoastra vi l-ati dorit si haideti, ca deja este prea tarziu, sa ne pregatim corect pentru anul 2016”, a spus Mihai Sturzu in fata delegatilor prezenti la Congresul TSD.

Articole asemănătoare

Elena Udrea, dupa anuntul DNA privind clasarea in dosarul Microsoft: Kovesi ar trebui sa raspunda penal pentru prejudiciul creat prin musamalizarea acestui dosar

Ioana Badulescu

Dragnea catre Blaga: Pedelistii nu stiu decat sa taie pensiile si salariile. PNL are aceeasi politica a Guvernului Boc

Lucy Ionesco

CONGRES PMP: Basescu candideaza la conducerea PMP

Lucy Ionesco