-0.5 C
România
8 decembrie 2023
ANAF publica lista rusinii. Ai datorii la stat de peste 100 de lei? Vei aparea pe lista neagra a Fiscului
Social

Mihai Vatasoiu, vicepresedinte ANAF, suspect in dosarul lui Madalin Voicu

Mihai Vatasoiu, vicepresedinte ANAF, este suspect in acelasi dosar cu cel in care sunt cercetati deputatii Madalin Voicu si Nicolae Paun de fraudare a fondurilor europene.

Mihal Vatasoiu a fost la DNA, marti, unde i s-a comunicat calitatea de suspect. Nu se stie incadrarea juridica pentru care s-a decis urmarirea penala.

Madalin Voicu si Nicolae Paun sunt acuzati de procurorii anticoruptie de frauda cu fonduri europene. In consecinta, DNA a cerut aviz de la Camera Deputaților pentru reținerea și arestarea deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun pentru presupuse infracțiuni legate de Asociației Partida Romilor „Pro Europa”.

Madalin Voicu si Nicolae Paun, frauda cu fonduri europene. DNA cere aviz de arestare de la Camera Deputatilor

Mădălin Voicu este acuzat de procurorii anticorupție de trafic de influență, fals în declarații și spălare a banilor, iar Nicolae Păun – de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumpărare de influență și influențare a declarațiilor.

Related posts

Institutul Cantacuzino va reveni pe piata europeana de imunologie, urmand a relua productia de vaccinuri din 2019

Ioana Badulescu

Problema RADET, discutata de primarul Razvan Sava la Guvern

Lucy Ionesco

Costel Comana – Misterul unei sinucideri. Femeia care il insotea pe milionarul care s-a sinucis in avion, primele declaratii

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult