6.7 C
România
24 octombrie 2021
Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose va fi semnata si de parlamentari ai PSD, sustine un deputat PNL
Politica

Mihai Voicu: Predoiu ar fi candidatul cel mai bun la Primaria Capitalei

Cel mai potrivit candidat pentru Primăria Capitalei este preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu. Declaratia a fost facuta la RFI de vicepreşedintele liberal Mihai Voicu, după ce Ludovic Orban s-a retras din cursa electorală, fiind anchetat de DNA. 

Mihai Voicu declară în nume personal că Predoiu ar fi candidatul cel mai bun în acest moment pentru Primaria Generala, mai ales ca este sustinut de toti presedintii organizatiilor de sectoare si de conducerea partidului.

„Pot să vă spun o opinie personală, aceasta nu este îngrădită în nici un fel. În acest moment, în opinia mea, cel mai potrivit candidat este domnul Cătălin Predoiu. Este preşedintele organizaţiei de Bucureşti, este un om politic cu o experienţă ce nu poate fi pusă la îndoială. Mai mult decât atât, pot să vă spun că este pe deplin susţinut de toţi colegii, preşedinţii organizaţiilor de Sectoare, candidaţii de primar de Sector care sunt desemnaţi în acest moment, beneficiază fără nici un dubiu de susţinerea copreşedinţilor partidului şi cred eu, cred eu, este opinia mea, că e cel mai potrivit candidat în acest moment”, a spus Voicu.

Iti recomandam: Ludovic Orban, urmarit penal dupa ce a cerut 50.000 de euro pentru campania electorala de la locale

Ludovic Orban isi retrage candidatura de la Primaria Capitalei, fiind urmarit penal. Cine va fi candidatul PNL?

Cătălin Predoiu este premierul din umbră al PNL. Întrebat dacă în cazul în care ar candida şi ar pierde alegerile, Predoiu nu ar fi într-o situaţie delicată în perspectiva alegerilor parlamentare viitoare, Mihai Voicu a spus ca nu se pune problema pierderii alegerilor.

„Nu cred că are sens să discutăm despre candidatură, despre câştig sau despre pierdere. Suntem un partid important din România şi trebuie să gândim din perspectiva lucrului care se întâmplă în acest moment, candidatura la Bucureşti, unde PNL are un scor politic extrem de bun. Aşadar, nu este deloc o discuţie serioasă aceea a pierderii alegerilor”, a spus Voicu la RFI.

Declaratia audio poate fi ascultata pe site-ul RFI.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Mandatul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, se suspenda daca se decide arestarea preventiva

Cristiana Petrariu Bota

Ponta, dupa ce a fost salvat de colegii deputati: Un vot normal. Parlamentul are obligatia de a respecta Constitutia

Cristiana Petrariu Bota

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a fost respinsa de Parlament. Dancila: Va spun un singur lucru, nu imi dau demisia!

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult