Opt militari romani au fost raniti in Afganistan intr-un atentat cu masina-capcana, fiind dusi la Spitalul Militar din Kandahar
Social

Militari romani de la Fortele Speciale vor pleca pentru 6 luni in Afganistan

O noua serie de militari romani va pleca in misiune in Afganistan. Ministrul Apărării, Mihnea Motoc, alaturi de șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, vor participa vineri, 19 februarie, de la ora 11.00, la sediul U.M. 01010 din Tîrgu Mureș, la ceremonia de plecare în teatrul de operații din Afganistan a Grupului românesc de operații speciale.

Militarii români vor executa, pe o perioadă de aproximativ șase luni, activități de instruire și consiliere ale forțelor de securitate afgane, în cadrul misiunii NATO „Resolute Support”.

Anul acesta, în luna aprilie, se vor împlini 10 ani de când forțele românești pentru operații speciale acționează în teatrul de operații din Afganistan.

Stiri pe aceeasi tema

Saptamana Patimilor – Miercurea este dedicata amintirii femeii pacatoase

Corina Alexandru

Program supermarketuri Kaufland Craciun 2019 – Revelion 2020. Program 24, 25 si 26 decembrie 2019, 1 si 2 ianuarie 2020

Cristiana Petrariu Bota

„Dor de dor de tine”, un nou volum de poezii lansat de Constantin Romulus Preda la Editura Bestseller

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult