-6.8 C
România
18 ianuarie 2021
Ministerul Educatiei
Examene

Ministerul Educatiei, decizie importanta privind functiile de directori din scoli si licee

Noul ministru al Educatiei, Pavel Nastase, a luat o decizie importanta cu privire la functiile de directori din scoli si licee care vizeaza solutionarea unor situatii speciale aparute in urma organizarii concursurilor pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar. 

Ministrul Pavel Nastase a luat o decizie privind solutionarea unor situatii speciale aparute in urma organizarii concursurilor pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar. Profesorii care nu au reusit sa promoveze concursul pentru posturile de directori si directori adjuncti in scoli vor putea ajunge insa in aceste functii, intrucat noul ministru al Educatiei a aprobat vineri un document ce prevede ca acestia vor avea dreptul sa ocupe functiile de conducere prin numire

Numirea se va face de catre inspectorul general, cu avizul consiliului de administratie al Inspectoratului. „In functiile de director si director adjunct ramase vacante dupa validarea rezultatelor concursului pot fi numite si persoanele care pana la organizarea concursului au ocupat functii de director sau de director adjunct in unitatea de invatamant respectiva si nu au participat la concurs sau au participat la concurs, dar nu au fost admise”, se precizeaza in Ordinul 24.187 din 6 ianuarie 2017.

Adresa este aprobata si semnata de noul ministru Pavel Nastase, precum si de proaspat numitul secretar de stat in Ministerul Educatiei, Liviu Pop.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016. NOTE EDU.RO LA SIMULARE BACALAUREAT 2016. REZULTATE ONLINE PE HOTWEEK

Cristiana Petrariu Bota

Tudorel Toader, validat de Ministerul Educatiei ca rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) Iasi

Cristiana Petrariu Bota

Bacalaureat diferentiat, calificare in invatamantul profesional si masterat didactic pentru profesori

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult