Ministerul Educatiei
Examene

Ministerul Educatiei, decizie importanta privind functiile de directori din scoli si licee

Noul ministru al Educatiei, Pavel Nastase, a luat o decizie importanta cu privire la functiile de directori din scoli si licee care vizeaza solutionarea unor situatii speciale aparute in urma organizarii concursurilor pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar. 

Ministrul Pavel Nastase a luat o decizie privind solutionarea unor situatii speciale aparute in urma organizarii concursurilor pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar. Profesorii care nu au reusit sa promoveze concursul pentru posturile de directori si directori adjuncti in scoli vor putea ajunge insa in aceste functii, intrucat noul ministru al Educatiei a aprobat vineri un document ce prevede ca acestia vor avea dreptul sa ocupe functiile de conducere prin numire

Numirea se va face de catre inspectorul general, cu avizul consiliului de administratie al Inspectoratului. „In functiile de director si director adjunct ramase vacante dupa validarea rezultatelor concursului pot fi numite si persoanele care pana la organizarea concursului au ocupat functii de director sau de director adjunct in unitatea de invatamant respectiva si nu au participat la concurs sau au participat la concurs, dar nu au fost admise”, se precizeaza in Ordinul 24.187 din 6 ianuarie 2017.

Adresa este aprobata si semnata de noul ministru Pavel Nastase, precum si de proaspat numitul secretar de stat in Ministerul Educatiei, Liviu Pop.

Stiri pe aceeasi tema

Burse de cercetare New Europe College 2014-2015. Valoarea bursei lunare este de 600 EURO

Cristiana Petrariu Bota

ADMITERE UMF IASI 2017. Inscrierea la concursul de admitere de la UMF Iasi are loc pana pe 23 iulie

Ioana Badulescu

EVALUARE NATIONALA 2018 – Calendarul aprobat de Ministerul Educatiei pentru clasele a II-a, a IV-a si a VI-a

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult