-0.4 C
România
26 ianuarie 2021
LOTERIA FISCALA
Economie

MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE: La ultima Loterie fiscala s-au castigat 26 de premii a cate 32.308 lei impozabili

In urma ultimei extrageri contand pentru Loteria fiscala, care dateaza din 18 octombrie, castigatoare au fost desemnate bonurile din data de 16 septembrie, in valoare de 274 de lei.

Deoarece exista 26 de cereri de revendicare a premiilor, fiecare castigator va primi suna de 32.308 lei, dupa retinerea impozitului, premiile urmand a fi onorate pana la data de 15 ianuarie 2016.

Premiul total rezervat de Ministerul de Finante pentru Loteria fiscala este de un milion de lei iar impozitul care se va aplica premiilor este de 16%.

Lista cu cele 26 de bonuri fiscale emise pe 16 septembrie in valoare de 274 de lei se regaseste pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Ministerul va plati premiile in termenul prevazut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai tarziu pana la 15 ianuarie 2016.

Stiri pe aceeasi tema

Salariile romanilor se duc pe mancare, facturi si medicamente

Cristiana Petrariu Bota

Mediul de business: Criza generata de pandemie va veni si cu oportunitati pentru antreprenorii romani, nu doar cu incercari

Cristiana Petrariu Bota

CODUL FISCAL 2016, MODIFICARI. Reducerea TVA si doua scutiri de impozit, printre noutatile din Codul Fiscal

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult