Proiectul de lege privind modificarea Codului penal si Codului de procedura penala a fost ebalorat de Ministerul JustitieiProiectul de lege privind modificarea Codului penal si Codului de procedura penala a fost ebalorat de Ministerul Justitiei
Social

Ministerul Justitiei asteapta unda verde pentru procedura de extradare a lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti, ca Ministerul Justitiei asteapta sa primeasca unda verde din partea unei instante de judecata romane privind procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia. 

„Ministerul Justitiei are pregatita cererea de extradare, dar asteapta de la Instantele romanesti unda verde. Nu vom face niciun pas gresit, pentru ca exista riscul sa apara nulitatea, un lucru de care ar profita cei ce urmaresc acest lucru. Procedurile legale ne obliga sa ramanem in asteptare. Nu vom intarzia niciun minut din momentul in care vom primi unda verde”, a declarat Tudorel Toader.

„Ministerul Justitiei face tot ce este legal, in acest moment, pentru a facilitate aducerea lui Sebastian Ghita. Nu avem juristictia de a ne amesteca in treburile interne ale altor tari. Sebastian Ghita este arestat pe o perioada de 18 zile. Nu cred ca Sebastian Ghita va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania”, a mai spus ministrul Justitie.

Stiri pe aceeasi tema

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 222. Situatia celor aflati in carantina si izolare. UPDATE

Cristiana Petrariu Bota

Manifestarea COVID-19 s-a schimbat in ultima saptamana, avertizeaza managerul Institutului Marius Nasta

Cristiana Petrariu Bota

REZULTATE LOTO 16 MARTIE 2014. Fara castigatori la prima categorie!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult