-3.3 C
România
15 ianuarie 2021
Ministerul Transporturilor - Comunicat de presa
Comunicate

Ministerul Transporturilor – Comunicat de presa

Virgil Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, alături de Mircea Jorj, secretar general şi Cristian Mihai Marinescu, secretar general adjunct, l-au primit astăzi, 01.09.2013, pe Hans P. Blondeel TIMMERMAN, preşedintele International Amateur Radio Union – Regiunea 1 (Europa, Africa, Orientul mijlociu şi Asia de nord).

Cu acest prilej, a fost făcută o scurtă prezentare a organizării radioamatorilor în România şi la nivel internaţional şi a modului în care aceştia ar putea colabora și sprijini autorităţile publice în cazul situaţiilor de urgenţă specifice domeniului transporturilor.
A fost menţionat în context Protocolul de colaborare semnat la 28 octombrie 2013 de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al Ministerului Afacerilor Interne, cu Federaţia Română de Radioamatorism.

La finalul întâlnirii, a fost vizitat Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Transporturilor, precum şi sala de echipamente de comunicaţii pentru siguranţa circulaţiei feroviare a societăţii Telecomunicaţii CFR.

 

Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Lions Clubs International, Naresh Aggarwal, se intalneste cu liderii Districtului Lions 124 Romania

Ioana Badulescu

Universitatea de Vest din Timisoara organizeaza Conferinta de Inovare si TIC

Cristiana Petrariu Bota

Burse in Franta de 1 an de Master sau 12 luni in perioada de doctorat

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult