Ministerul Transporturilor, criticat dur de ministrul de Finante

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 27, 2015 12:26

Ministerul Transporturilor, criticat dur de ministrul de Finante

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, s-a declarat dezamagit de Ministerul Transporturilor. Teodorovici a criticat dur aceasta institutie, condusa pana de curand de Ioan Rus, acuzand ca il dezamageste an de an si ca nu va primi bani la rectificarea bugetara pentru ca nu a demonstrat ca ii poate cheltui.

“Transportul este sectorul care, din pacate, ne dezamageste in continuare. Cel putin pe mine personal, care si cunosc foarte bine acest sector, pot sa spun ca ma dezamageste, din pacate, an de an”, a spus ministrul Teodorovici.

Georgescu, BNR: Indisciplina financiara produce tensiuni in economie si un grad ridicat de indatorare al firmelor

Noul Cod Fiscal, implementat cel tarziu de la 1 ianuarie 2016

Ministrul Finantelor a precizat ca Ministerul Transporturilor nu cheltuie banii banii primiti, in conditiile in care de sectorul transporturilor este legata dezvoltarea intreaga economie.

“Pe de o parte, pentru ca nu cheltuie banii pe care ii au alocati, pentru ca stim foarte bine, de cheltuirea acestor bani pe acest sector se leaga, intr-un fel sau altul, dezvoltarea intregii economii. Deci, pe de o parte, nu cheltuie banii, pe de alta parte, mai vin si solicita bani suplimentari”, a mai spus Teodorovici.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.