Social

Ministerul Transporturilor a trimis o echipa la Spitalul CFR Simeria, unde joi a izbucnit un incendiu

Ministerul Transporturilor a trimis o echipa la spitalul CFR Simeria, unde joi a izbucnit un incendiu. Noul ministrul al Transporturilor, Dan Costescu, a trimis o echipa condusa de șeful Serviciului Medical, Sorin Ionel Ghiță, pentru efectuarea unei analize la spitalul CFR din Simeria.

Amintim ca 23 de pacienți de la spitalul din Simeria au fost transportați la spitalele din Deva, Hunedoara și Orăștie in urma izbucnirii unui incendiu.

„Ministrul Transporturilor, Dan M. Costescu, în urma incendiului produs la Spitalul General Căi Ferate Simeria, a solicitat Secretarului General și Serviciului Medical o informare cu privire la organizarea și funcționarea activității din spital. Având în vedere situația creată, ca urmare a incendiului produs în această după amiază (joi — n.r.), ministrul Transporturilor a dispus deplasarea de urgență la Simeria a unei echipe din minister condusă de șeful Serviciului Medical, Sorin Ionel Ghiță, pentru analiza la fața locului”, se arată într-un comunicat de presa al Ministerului Transporturilor.

Peste 50 de pacienți au fost evacuați din spitalul CFR Simeria, în urma incendiului care a izbucnit joi după amiază în unul dintre saloanele acestuia.

Potrivit unui prim bilanț, 12 persoane au fost intoxicate cu fum, dar niciuna nu este in stare grava.

Incendiul a fost stins de pompierii militari care au trimis la fața locului mai multe mașini de intervenție și stingere a focului.

Stiri pe aceeasi tema

AeroNautic Show 2017 se desfasoara sambata in Parcul Crangasi si Lacul Morii

Ioana Badulescu

Pe urmele lui Cioran la Rasinari – Reportaj RFI

Cristiana Petrariu Bota

Cutremur de 4.1 in Vrancea in dupa-amiaza zilei de 29 septembrie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult