Ministrii din Guvernul Tudose, stabiliti de Dragnea si liderii PSD la Vila Lac 1

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iunie 27, 2017 13:16

Ministrii din Guvernul Tudose, stabiliti de Dragnea si liderii PSD la Vila Lac 1

Ministrii care vor forma Guvernul Tudose vor fi stabiliti, marti, de liderul PSD Liviu Dragnea si de presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu in cadrul unei intalniri la Vila Lac 1. Potrivit unor surse politice citate de televiziunile de stiri, premierul desemnat Mihai Tudose a avut, in jurul orei 11.00, o intrevedere cu Dragnea la biroul acestuia de la Camera Deputatilor. 

Conform calendarului prezentat de presedintele PSD, Liviu Dragnea, joi ar urma sa aiba loc audierile ministrilor propusi in comisiile de specialitate, in cursul aceleiasi zile acordandu-se si votul de incredere in plenul reunit al Parlamentului.

In cursul acestei dupa-amiezi urmeaza ca Liviu Dragnea sa aiba o intalnire cu liderii PSD la Vila Lac 1 pentru a stabili componenta viitorului guvern. La reuniune vor participa si presedintii de organizatii si posibilii ministri din noul Guvern Tudose.

Coalitia PSD-ALDE decide echipa de ministri care va forma Guvernul Tudose

Iohannis a semnat decretul prin care Mihai Tudose este oficial desemnat candidat la functia de premier

Liderii PSD urmeaza sa definitiveze structura si componenta noului guvern, in conditiile in care miercuri, la ora 12.30, va avea loc sedinta Comitetului Executiv National pentru a valida Cabinetul.

Mihai Tudose a intrat in biroul lui Liviu Dragnea din Parlament in jurul orei 11.00. Calin Popescu Tariceanu si Daniel Chitoiu Chitoiu au intrat si ei in biroul presedintelui Camerei Deputatilor in jurul orei 12.20.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.