Ministrii Sanatatii, Muncii si Finantelor, atentionati de premier sa identifice problemele din Sanatate pana la sfarsitul saptamanii

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 19, 2018 12:15

Ministrii Sanatatii, Muncii si Finantelor, atentionati de premier sa identifice problemele din Sanatate pana la sfarsitul saptamanii

Miniştrii Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor au fost atentionati de premierul VIorica Dancila ca, până la sfârşitul acestei săptămâni, să identifice „problemele care apar în sistemul de sănătate”, pentru a putea fi găsite soluţii.

„În cadrul acestei şedinţe vreau să rog pe doamna ministru al Sănătăţii, doamna ministru al Muncii, domnul ministru al Finanţelor Publice să identifice, până la sfârşitul acestei săptămâni, problemele care apar în sistemul de sănătate, să găsim soluţii”, a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Viorica Dancila le-a cerut celor trei miniştri să aibă, luni, o discuţie cu managerii spitalelor în care sunt probleme, pentru a fi identificate „soluţiile corespunzătoare”.

„Luni să cheme managerii spitalelor în care avem probleme, pentru a avea o discuţie cu dumnealor şi a identifica soluţiile corespunzătoare, astfel încât acest subiect să poată fi închis”, a mai spus Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Angajaţii mai multor spitale s-au declarat nemultumiti faţă de reducerea sporurilor, ca urmare a legii salarizării unitare şi a noului regulement al sporururilor. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, întrebat despre nemulţumirile privind scăderea unor salarii din sănătate, că „se vede că nu există o gândire unitară la nivel de guvern”.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.