Ministrul de Interne participa la conferinta ministeriala Forumul Salzburg – Procesul Viena
Social

Ministrul Carmen Dan si sefii Jandarmeriei, reclamati la DNA pentru lipsa de transparent si clasificarea raportului privind incidentele de la protestul din 10 august

Asociaţia ”Evoluţie în Instituţie” a anunţat, marţi, că va depune plângere penală la DNA împotriva ministrului de Interne Carmen Dan şi a şefilor Jandarmeriei, Sebastian Cucoş şi Ionuţ Cătălin Şindile.

Cei trei sunt acuzaţi de lipsă de transparenţă şi clasificarea nejustificată a raportului despre incidentele din 10 august, anunţă comunicatul asociaţiei conduse de Cristian Dide, unul dintre liderii informali ai protestelor din Piaţa Victoriei.

„Am formulat o plângere penală ce îi vizează pe numiţii Carmen Daniela Dan, Sebastian Cucoş şi Ionuţ Cătălin Şindile, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu”, au anunţat reprezentanţii Asociaţiei Evoluţie în Instituţie.

Plângerea va fi trimisă prin poştă către Direcţia Naţională Anticorupţie.

Stiri pe aceeasi tema

PASTE CATOLIC 2016. Ce diferente sunt intre sarbatoarea de Paste Catolic si Paste Ortodox

Cristiana Petrariu Bota

Functionarii publici ar putea munci si dupa implinirea varstei de pensionare si a stagiului de cotizare

Ioana Badulescu

Cardul de sanatate nu va fi necesar la medicul de familie si in ambulatoriul de specialitate pana la 31 decembrie 2020

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult