Ministrul de Externe are o prima reactie dupa mesajul transmis de Departamentul de Stat al SUA

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 28, 2017 12:35

Ministrul de Externe are o prima reactie dupa mesajul transmis de Departamentul de Stat al SUA

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a avut o prima reactie dupa mesajul transmis de Departamentul de Stat al SUA. Melescanu a precizat ca va transmite o comunicare publica in aceasta chestiune, asta dupa ce in urma cu putin timp a avut o discutie cu presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

„Nu avem încă declaraţia. Am avut o discuţie. (…) O să fie o comunicare publică din partea Parlamentului”, a precizat Meleşcanu, întrebat dacă urmează să fie transmisă o scrisoare către Departamentul de Stat al SUA.

Statele Unite au anunţat că îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu modificările propuse de Comisia parlamentară specială, avertizând că măsurile riscă să afecteze acţiunile de combatere a corupţiei şi independenţa justiţiei din România.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus.  

Iti recomandam si: Reactia PSD – ALDE la comunicatul Departamentului de Stat al SUA, anuntata dupa discutii interne

Norica Nicolai, despre criticile Departamentului de Stat al SUA la adresa Legilor Justitiei: O declaratie de presa cu iz politic

Departamentul de Stat de la Washington cere Parlamentului roman sa respinga modificarile la Legile Justitiei. Este o premiera a ultimilor ani in relatia Romania – SUA 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.