Ministerul Finantelor: Romanii isi vor putea amana ratele la banci pentru 9 luni. Masura se aplica persoanelor fizice si juridice
Politica

Ministrul Finantelor, catre PSD: Voi aduce in Parlament toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul ministru si cu Valcov la elaborarea bugetului

Ministrul finantelor, Florin Citu, sustine pe pagina sa de Facebook, in contextul in care Viorica Dancila a anuntat o motiune simpla impotriva sa, ca va aduce in Parlament ”toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul ministru si cu Darius Valcov”.

Potrivit lui Citu acesti sefi din MFP vor veni cu date si documente care vor arata ”cine-i minte pe romani”, iar rezultatul demersului sau va fi ”unul neplacut pentru Dancila si Teodorovici”.

Postarea lui Florin Citu:

”Va anunt o premiera in cazul motiunii simple care ma vizeaza, la Senat. Pentru prima oara in istorie voi aduce in Parlament cu mine toti directorii din MFP si ANAF care au lucrat cu fostul ministru si cu Darius Valcov la elaborarea bugetului, a rectificarii din august si mai ales la elaborarea strategiei fiscal bugetare pentru perioada 2019-2021.

Vor fi prezenti cu date si documente oficiale care vor arata:

– Viorica Dancila si Eugen Teodorovici stiau din martie ca vor depasi tinta de deficit
– situatia executiei bugetare si mai ales estimarile pentru final de an la momentul in care am preluat mandatul.

In conferinta de presa pe care o voi tine inainte de motiune, ii voi lasa pe directorii respectivi sa va prezinte datele reale cu documente. Sa vedem atunci cine-i minte pe romani. Va garantez ca rezultatul este unul neplacut pentru Dancila si Teodorovici.”

Articole asemănătoare

USL s-a rupt, Antonescu si Ponta intra in balans pentru Cotroceni! La cine e cartea castigatoare?

Lucy Ionesco

Victor Ponta: M-a vazut medicul la televizor fara carje si m-a certat

Lucy Ionesco

Ioan Oltean a demisionat din conducerea PNL

Lucy Ionesco