Ministrul Justitiei ar putea desfiinta DNA? Toader: Sa asteptam decizia CCR, in functie de care vom vedea ce este de facut!

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 11, 2018 15:48

Ministrul Justitiei ar putea desfiinta DNA? Toader: Sa asteptam decizia CCR, in functie de care vom vedea ce este de facut!

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu exclude posibilitatea de a desfiinta DNA, dar nici nu confirma o astfel de ipoteza. “Sa asteptam decizia CCR, in functie de care vom vedea ce este de facut!”, a reactionat Tudorel Toader la varianta lansata pe piata zvonurilor.

Totodata, Tudorel Toader a reactionat la decizia ICCJ de achitare a fostului judecator CCR Toni Grebla. Toader era coleg la Curtea Constitutionala cu Toni Grebla cand acesta a fost pus sub urmarire de DNA, la scurt timp dupa ce fostul sef SRI, George Maior, amenintase voalat judecatorii Curtii intr-un interviu pentru B1 TV.

“Intrebati tot la Cotroceni!”, a fost prima reactie a lui Tudorel Toader, aluzie la o reactie identica avuta in cursul diminetii la achitarea de ieri a lui Victor Ponta.

Intrebat daca, dincolo de decizia politica de la Cotroceni de a o pastra in functie pe Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei nu poate face nimic, cum ar fi promovarea unei Ordonante de Urgenta pentru desfiintarea DNA, asa cum sugera ieri jurnalistul Victor Ciutacu, ministrul Justitiei a raspuns: “Sa asteptam decizia CCR, in functie de care vom vedea ce este de facut!”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.