Ministrul Sanatatii: Nu am atins inca varful! Nu vreau sa ne gandim la relaxare, recomand inca o data prudenta, izolare voluntara, distantare sociala
Breaking NewsSocial

Ministrul Sanatatii: Nu am atins inca varful! Nu vreau sa ne gandim la relaxare, recomand inca o data prudenta, izolare voluntara, distantare sociala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Romania nu a atins inca varful in epidemia de coronavirus si a precizat ca inca nu este momentul sa ne gandim la relaxare, recomandand inca o data prudenta, izolare voluntara si distantare sociala.

„Dupa Sarbatorile Pascale, acest weekend este unul foarte important. Vedeti si dumneavoastra, este frumos afara, este ziua mare, este traditie a weekend-ului de 1, 2 si 3 mai. Este o traditie in care lumea iesea, se intalnea cu cunoscutii. Este un 1 Mai diferit fata de alti ani. Dar, repet, la fel ca si de Sarbatorile Pascale, aceste sarbatori, acest 1 Mai trebuie sa fie altfel pentru a avea in anii urmatori 1 Mai si Sarbatori Pascale normale, cu cei apropiati, cu cei dragi noua, nu numai una, doua sau trei persoane poate”, a spus Tataru, aflat in vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

„Recomand inca o data prudenta, izolare voluntara, distantare sociala. Ma repet, nu am atins inca varful. Nu vreau sa ne gandim la relaxare, putem spera la o relaxare, dar momentul relaxarii tine foarte mult de felul cum gestionam zilele de 1, 2, 3 mai si poate saptamana viitoare”, a adaugat ministrul.

 

Articole asemănătoare

Ministerul Sanatatii ieftineste pretul medicamentelor, de la 1 martie 2017

Lucy Ionesco

Conducerea Spitalului Judetean Constanta si-a exprimat regretul fata de disparitia medicului Valeriu Neagoe

Lucy Ionesco

Coronavirus: Italia a raportat 651 de decese in ultimele 24 de ore

Lucy Ionesco