Ministrul Transporturilor despre protestul de la CNADNR: Sunt fosti directori, revolutionari de serviciu
Politica

Ministrul Transporturilor despre protestul de la CNADNR: Sunt fosti directori, revolutionari de serviciu

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat ca protestatarii de la CNADNR sunt revolutionari de serviciu, pentru ca au contestat si celelalte conduceri. Dan Costescu a mai spus ca nu intelege aplombul cu care se critica structura si reteaua de autostrazi a Romaniei, cand ste opera muncii lor din ultimii ani.

„Nu este decat un director, restul sunt fosti directori. Vreau sa va spun ca sunt revolutionari de serviciu. Au contestat toate celelalte conduceri, inclusiv a mea. Nu vreau sa intru in detalii. Inteleg dorinta umana de a ocupa o functie de conducere. Nu inteleg aplombul cu care poti sa critici structura si reteaua de autostrazi a Romaniei, cand e opera muncii tale din ultimii ani si vii si critici un om care a venit de 3-4 luni pentru ca toate autostrazile au probleme”, a declarat Dan Costescu.

Ministrul Transporturilor a fost invitat la audieri in cadrul Comisiilor reunite de Transporturi din Parlament.

„Este in zona demagogiei. Curatenia in CNADNR continua. Vom vedea strigate de genul acesta in continuare. Nicio operatie nu se face fara durere. Vom face acest lucru. Sper ca toata lumea sa aprecieze rezultatele, dar aceasta operatie – evaluarea personalului continua. A inceput de la conducere, va continua pana la nivelul de jos”, a adaugat ministrul Transporturilor.

Mai multi angajati si fosti angajati ai CNDNR si-au aratat luni nemultumirea fata de situatia drumurilor din Romania si au acuzat ca, in schimb, se construiesc drumuri inutile, menite sa deserveasca pensiuni turistice sau vile ale unor persoane importante, prefecti, fosti prefecti, avocati etc.

Articole asemănătoare

PNL isi valideaza candidatii la alegerile locale in sedinta Biroului Politic din 18 ianuarie

Lucy Ionesco

Noul Cod Silvic a fost promulgat de presedinte. Printre prevederi: Furtul de arbori intra sub incidenta penala indiferent de prejudiciu

Lucy Ionesco

Radu Lupu, vicepresedinte PNL Diaspora, drept la replica privind situatia din Italia care l-a implicat pe senatorul Viorel Badea

Lucy Ionesco