-0.7 C
România
28 noiembrie 2020
Ministrul Transporturilor despre protestul de la CNADNR: Sunt fosti directori, revolutionari de serviciu
Politica

Ministrul Transporturilor despre protestul de la CNADNR: Sunt fosti directori, revolutionari de serviciu

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat ca protestatarii de la CNADNR sunt revolutionari de serviciu, pentru ca au contestat si celelalte conduceri. Dan Costescu a mai spus ca nu intelege aplombul cu care se critica structura si reteaua de autostrazi a Romaniei, cand ste opera muncii lor din ultimii ani.

„Nu este decat un director, restul sunt fosti directori. Vreau sa va spun ca sunt revolutionari de serviciu. Au contestat toate celelalte conduceri, inclusiv a mea. Nu vreau sa intru in detalii. Inteleg dorinta umana de a ocupa o functie de conducere. Nu inteleg aplombul cu care poti sa critici structura si reteaua de autostrazi a Romaniei, cand e opera muncii tale din ultimii ani si vii si critici un om care a venit de 3-4 luni pentru ca toate autostrazile au probleme”, a declarat Dan Costescu.

Ministrul Transporturilor a fost invitat la audieri in cadrul Comisiilor reunite de Transporturi din Parlament.

„Este in zona demagogiei. Curatenia in CNADNR continua. Vom vedea strigate de genul acesta in continuare. Nicio operatie nu se face fara durere. Vom face acest lucru. Sper ca toata lumea sa aprecieze rezultatele, dar aceasta operatie – evaluarea personalului continua. A inceput de la conducere, va continua pana la nivelul de jos”, a adaugat ministrul Transporturilor.

Mai multi angajati si fosti angajati ai CNDNR si-au aratat luni nemultumirea fata de situatia drumurilor din Romania si au acuzat ca, in schimb, se construiesc drumuri inutile, menite sa deserveasca pensiuni turistice sau vile ale unor persoane importante, prefecti, fosti prefecti, avocati etc.

Stiri pe aceeasi tema

Dragnea: Mananc cate o eugenie in fiecare zi. Nu e toxica, am si in masina, si in birou si acasa

Ioana Badulescu

Iohannis a prezentat concluziile rapoartelor MAI si STS in cazul Caracal: Am ajuns aici pentru ca guvernele din ultimii ani au umplut tara de incompetenti in functii

Ioana Badulescu

Cine sunt parlamentarii PNL care l-au ajutat pe Dan Sova sa scape de arest

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult