Felix Stroe, ministrul Transporturilor
Social

Ministrul Transporturilor l-a demis pe directorul CFR SA, Marius Chiper, nemultumit ca trenul cu care a ajuns la Deva a avut intarziere o ora

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat, marti, ca il demite pe directorul CFR SA, Marius Chiper, nemultumit ca trenul cu care a circulat de la Bucuresti la Deva a avut intarziere o ora. Anuntul privind demiterea directorului CFR SA a fost facut de Felix Stroe in gara din Deva.

Felix Stroe,aflat într-o vizită în județul Hunedoara, s-a arătat nemulțumit că trenul cu care a călătorit pe ruta București – Deva a avut o întârziere de aproape o oră, în condițiile în care nu a fost viscol, caniculă sau probleme cu terasamentul.

“Nu se poate să tolerăm lipsa de respect față de cetățeni. Eu nu voi mai tolera, toleranța este zero. (…) În legătură cu domnul Chiper, problemele cu întârzierile trenurile nu sunt, în primul rând, din cauza faptului că materialul rulant este învechit. Sunt din cauza infrastructurii care provoacă aceste întârzieri. De aceea, dânsul astăzi a fost demis. Nu pot să înțeleg cum, de exemplu, pe calea ferată București – Constanța, în care s-au investit sute de milioane de euro pentru a fi modernizată și care este cea mai modernă cale ferată din România, nu pot să înțeleg de ce într-o zi frumoasă, cu 20 de grade afară, trenul trebuie să întârzie zeci de minute”, a spus Stroe în gara din Deva.

Ministrul Transporturilor a mai susținut că va introduce “ordinea și disciplina” în CFR.

Luni dimineața, ministrul Transporturilor a decis schimbarea din funcţie și a directorului Regionalei Căi Ferate Bucureşti şi a şefului Gării de Nord din cauza modului de administrare şi de întreţinere al Gării de Nord.

„În această dimineață, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a decis schimbarea din funcție a directorului Regionalei Cai Ferate București și a șefului Gării de Nord. Ministrul Transporturilor s-a declarat total nemulțumit de modul de administrare și de întreținere al Gării de Nord și a dispus demiterea imediată a celor doi reprezentanți ai Regionalei de Căi Ferate București: Laurențiu Maraloi, directorul Regionalei CF București, și Mihai Cândea, șeful Gării de Nord”, se arăta în comunicatul de luni.

Stiri pe aceeasi tema

Banii pentru pensii si prestatii sociale vor ajunge la beneficiari pana la Paste, a anuntat ministrul Muncii

Cristiana Petrariu Bota

Caldura in Bucuresti, incepand de luni. RADET va furniza caldura pentru populatie din cauza temperaturilor scazute

Cristiana Petrariu Bota

LOTO 6 DIN 49 LIVE ONLINE 8 DECEMBRIE 2016. Report de peste 10 milioane de lei la 6 DIN 49

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult