11.1 C
România
23 februarie 2024
Ministrul Transporturilor se va intalni cu conducerea TAROM si cu semnatarii scrisorii deschise
Economie

Ministrul Transporturilor se va intalni cu conducerea TAROM si cu semnatarii scrisorii deschise

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, se va intalnit miercuri, la ora 14.00, cu reprezentantii conducerii TAROM, cat si cu cei sase semnatari ai scrisorii deschise adresate conducerii companiei. In cadrul intalnirii, care va avea loc la sediul TAROM, se vor discuta aspectele prezentate de catre semnatarii scrisorii deschise.

Amintim ca sase piloti ai companiei aeriene TAROM au trimis o scrisoare deschisa prin care cer conducerii un raport al ultimului an, in conditiile in care nu se oberva nicio imbunatatire a situatiei companiei. Totodata, semnatarii scrisorii cer demisia directorului general Christian Edouard Heinzmann.

HotWeek.ro iti recomanda si: Tensiuni la TAROM. Pilotii cer demisia lui Heinzmann. Vezi scrisoarea deschisa

„Avem nevoie de raspunsuri si actiune, TAROM are nevoie urgenta de un lider si cu tot respectul, acel lider nu sunteti dumneavoastra. Cu cateva exceptii, nu aveti manageri adevarati in echipa, inactivitatea lor dovedeste asta”, au scris pilotii.

In 2013, Consiliul de Administratie (CA) al TAROM condus pe atunci de bancherul Dan Pascariu a declansat un conflict cu conducerea executiva reprezentata de managerul privat, belgianul Christian Heinzmann. Atunci, Pascariu l-ar fi obligat pe Heinzmann sa-si scurteze mandatul de patru ani la doar unul, desi rezultatele companiei la acel moment erau cele mai bune din ultimii ani.

Starea de conflict intre CA si CEO-ul belgian a tinut pana in noiembrie 2013 cand noii administratori au restabilit mandatul lui Heinzmann la durata initiala de 4 ani.

Related posts

Femeile de afaceri s-au reunit la Constanta la evenimentul „Transnational Learning”. Iulian Groposila: Creativitatea si potentialul antreprenorial al femeilor reprezinta o sursa de crestere economica

Ioana Badulescu

Guvernul ar putea amana scaderea TVA la 18% pentru 1 ianuarie 2020 pentru a evita riscul iesirii din tinta de deficit bugetar

Ioana Badulescu

Coca-Cola are in plan reducerea costurilor cu 1 miliard de dolari

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult