Mircea Albulescu a murit din cauza unor probleme medicale

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 8, 2016 10:18

Mircea Albulescu a murit din cauza unor probleme medicale

Marele actor Mircea Albulescu a murit, vineri, la varsta de 81 de ani. Decesul s-a produs in aceasta dimineata la Spitalul Floreasca. Mircea Albulescu a fost supus unei triple operatii de bypass la inima in urma cu doi ani si suferea si de diabet de mai multi ani. Mircea Albulescu era foarte slabit in ultima perioada si spunea ca asteapta moartea inca din urma cu un an.

Apropiatii sustin ca Mircea Albulescu a murit de inima rea, dupa moartea sotiei sale.

“Era un om, nu pot sa spun!! Pleaca crema artistilor din Romania. Nu pot sa ma impac cu gandul ca pleaca. Ingrozitor, mi-ati dat o veste groaznica. Dumnezeu sa-l odihneasca”, a spus Stela Popescu, socata de vestea mortii marelui actor.

“Imi pare foarte rau. Un om cu mult har, care a jucat niste roluri extraordinare, un profesionist. Ramane ina mintirea mea, un coleg extraordinar. Emotia este foarte mare si nu-mi place sa vorbesc prea mult. Sa aiba odihna usoara sus in ceruri. Desi nu am jucat impreuna, era un talent. Dispar oameni extraordinari. Dumnezeu sa-l odihneasca”, a spus Tamara Buciuceanu printre lacrimi.

Mircea Albulescu facea declaratii socante in urma cu un an. “Aştept moartea, sunt tot mai aproape de ea, e cea mai grea aşteptare. Soţia mea a încetat din viaţă acum câţiva ani, dar de ceva vreme o simt tot mai des prin casă, mă ceartă adesea, că sunt dezordonat, că de ce pun aia colo sau dincolo. Poate că e tot mai prezentă pentru că mă apropii şi eu de lumea de dincolo, de lumea ei”, a spus artistul la Dincolo de aparenţe.

Maestrul scenei româneşti a mai adăugat, cu regret în glas: “E bine în viaţa asta, ca actor, să dispari când trebuie, cât eşti pe val”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.