Social

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Gata, hai ca s-a rezolvat cazul!

Jurnalistul Mircea Badea a vorbit despre decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. „Gata, bai, hai ca s-a rezolvat cazul!”, a scris Mircea Badea pe contul sau de Facebook, ironic fata de ipoteza ca Dan Condrea vorbea la telefon in momentul fatidic in care s-a produs accidentul.

„Gata, ba, hai ca s-a rezolvat cazul: vorbea la telefon. Care este probabilitatea ca tocmai asta, tocmai ieri (inainte de azi) sa aiba un accident pe bune? Extrem, extrem de mica. Dar daca vorbea la telefon… Concluzia: vorbitul la telefon in timpul conducerii auto e foarte periculos. Te poate intercepta. De tot. P.S. Daca avea si cartela prepay, e rupere!”, a scris Mircea Badea pe contul sau de Facebook.

Mircea Badea a vorbit si in rubrica Citizen Badea de la „100 de minute” despre posibile variante in cazul mortii lui Dan Condrea, dupa ce televiziunile si presa au prezentat scenarii peste scenarii, care mai de care mai mult sau mai putin deplasat.

”Care-i probabilitatea? Tocmai ăsta, tocmai ieri? Eu sugerez și posibilitatea să fi picat un meteorit. Am văzut că e panică în sistem și toate oficinele, atenție la neatenție. Și Dudaev a avut un accident, vorbind la telefon” a spus Mircea Badea, luni, în rubrica Citizen Badea de la ”100 de minute”.

Vezi si: Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, in stare de SOC. FOTO

Ultimele imagini cu Dan Condrea in viata. Patronul Hexi Pharma chiar era in masina facuta praf?

Condrea a murit! Sinucidere, accident sau crima?

Laura Condrea, fosta sotie a lui Dan Condrea, mesaj despre fiica lor si implicarea SRI

Flori Dinu, femeia care stie toate secretele lui Dan Condrea. De ce moartea lui Condrea ii scapa pe toti

Articole asemănătoare

Ministerul Sanatatii a schimbat Ordinul 50, astfel incat pacientii romani vor ajunge mai usor la tratamente in spitalele din strainatate

Ioana Badulescu

In Marea Britanie au fost confirmate alte doua cazuri noi de coronavirus

Lucy Ionesco

Un bolnav de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca a ucis si ranit mai multi pacienti. Agresorul a fost mutat intr-o camera fara supraveghere, lucru neconsemnat in acte

Lucy Ionesco