Lifestyle

Mircea Badea: Iubitul lui Kovesi este Florin Nemes, mare director la RCS-RDS si actor in reclamele Digi

Jurnalistul Mircea Badea a vorbit aseara, in emisiunea In Gura Presei de la Antena 3, ca iubitul sefei DNA Laura Codruta Kovesi este Florin Nemes, director la RCS-RDS si actor in reclamele la telefonia Digi. Mircea Badea ii citeaza pe cei de la Catavencii.

Intrebarea lui Mircea Badea este simpla: doamna Kovesi aresteaza competitorii iubitului? Iata ce a scris pe blogul sau. Mai jos puteti urmari si inregistrarea video din emisiunea In Gura Presei de aseara.

„Catavencii scriu ca pe iubitul doamnei Kovesi il cheama Florin Nemes si este mare director de PR la RCS-RDS si actor in reclamele cu puscariasi(?!?!?) la telefonia DIGI. Si fostul sot al doamnei Kovesi a lucrat tot la RCS-RDS. Campaniile de imagine camuflate inabil in interviuri, doamna Kovesi le realizeaza la DIGI.

RCS-RDS facea plangere penala la DNA imptoriva trustului INTACT, iar DNA il aresta pe Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. Intrebarea din titlu se naste natural. Am vorbit aseara in detaliu despre asta. Am prezentat si capturi de pe pagina de Facebook a domnului Nemes, dansul share-uind injuraturi oribile la adresa mea si a telespectatorilor Antena3″, a scris Mircea Badea.

Mircea Badea, in pragul unui atac cerebral. Medicii i-au dat o veste socanta!

Articole asemănătoare

Russia Today va incepe sa emita in Franta din 2017

Lucy Ionesco

Cristi Mitrea a refuzat sa poarte un dialog cu Andreea Mantea, in timpul unei emisiuni tv!

Delia Ion

Moise Guran isi ia adio de la Biziday! Emisiunea a ajuns la ultima editie

Bogdan