Mircea Badea si-a inchis contul la o casa de pariuri, dupa ce i s-a cerut sursa veniturilor prin enuntarea conturilor bancare
Sport

Mircea Badea si-a inchis contul la o casa de pariuri, dupa ce i s-a cerut sursa veniturilor prin enuntarea conturilor bancare

Realizatorul tv Mircea Badea a anuntat ca renunta la pariurile sportive. Realizatorul emisiunii „In gura presei” de la Antena 3 a primit un „chestionar” de la managerul contului sau de la casa de pariuri online Unibet, prin care i se cerea sa precizeze care este sursa veniturilor sale, prin enuntarea conturilor bancare pe care le are.

Dupa ce a facut un print screen si a postat „dovada” ca si-a inchis contul, Badea a mai precizat: „Gata! Mi-am inchis contul la descreieratii astia securistoizi. In cont mai aveam cateva zeci de milioane. Sa le ia dracu! Sa le foloseasca la inmormantare!”.

Desi mai avea in cont zeci de milioane, Mircea Badea a anuntat ca renunta la contul sau. „Doamne fereste! Tocmai mi s-a intamplat asta”, isi incepe Mircea Badea postarea.

„Ma numesc Oana Gavruta si sunt managerul contului dumneavoastra Unibet.

In concordanta cu ultima directiva europeana impotriva spalarii banilor, Unibet impreuna cu toti operatorii de jocuri de noroc online licentiati, pentru mentinerea securitatii contului dumneavoastra, lupta impotriva infractiunilor financiare si a furtului de identitate.

Pentru a fi in concordanta cu aceasta directiva, ne ajuta sa avem informatii legate de provenienta fondurilor pe care le depuneti.

Ce este considerat a fi document doveditor al sursei fondurilor folosite pentru pariere?

· Documentul furnizat de dumneavoastra trebuie sa contina atat sursa fondurilor, precum si suma/valoarea exacta a acestora;

· Trebuie deasemenea sa nu fie un document mai vechi de 3 luni si sa aiba detaliile relevante vizibile;

Partenera de viata a lui Mircea Badea nu se gandeste la casatorie: ‘Dupa 400 de pupaturi, iti dispare cheful de nunta’

· Exemple de documente valide:

o Extras de cont din care sa reiasa venituri constante cu surse ale acestora, identificabile;

o Sursa veniturilor. De exemplu: fluturas salar, dividente sau pensie, cu sume/valoari clare.

Va rog sa trimiteti copia/copiile documentelor doveditoare ca atasament la acest e-mail.

Orice documente ne trimiteti vor fi in siguranta, intrucat operam in exclusivitate in concordanta cu Legea nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Va raman la dispozitie pentru orice informatii necesare.”

Dupa ce a facut un print screen si a postat „dovada” ca si-a inchis contul, Badea a mai precizat: „Gata! Mi-am inchis contul la descreieratii astia securistoizi. In cont mai aveam cateva zeci de milioane. Sa le ia dracu! Sa le foloseasca la inmormantare!”

Related posts

HORIA TECAU si JEAN-JULIEN ROGER au castigat proba de dublu a turneului de tenis de la Dubai

Delia Ion

GSP TV va deveni in curand istorie

Bogdan

BILETUL ZILEI 22 IANUARIE 2015. Napoli si Galata, marile favorite ale zilei!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult