MIRCEA BASESCU explica de unde a avut suma de 600.000 de dolari
Social

Mircea Basescu, pus sub control judiciar

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, nu se mai afla in arest la domiciliu, urmand a fi cercetat sub masura de control judiciar.

Mircea Basescu a cerut Tribunalului Constanta incetarea de drept a arestului la domiciliu si, daca nu este posibil, inlocuirea arestului cu masura controlului judiciar. Decizia instantei este definitiva.

Amintim ca Mircea Basescu a cerut Tribunalului Constanta incetarea de drept a arestului la domiciliu si, daca nu este posibil, inlocuirea arestului cu masura controlului judiciar. Instanta a ramas in pronuntare.

“Am solicitat instantei sa constate incetarea de drept a masurii preventive a arestului la domiciliu raportandu-ne la decizia Curtii Constitutionale 361 publicata vineri. Decizia Curtii Constitutionale vizeaza neconstitutionalitatea textului 222 din Codul de Procedura Penala care nu prevede o durata maxima a arestului la domiciliu asa cum celelalte masuri preventive prevad. In raportare la acest aspect si parerea noastra este ca la momentul de fata s-ar impune incetarea de drept. In masura in care instanta va aprecia, am cerut si inlocuirea cu controlul judiciar, masura oportuna la acest moment. In subsidiar am cerut inlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar. Instanta a ramas in pronuntare”, a declarat avocatul lui Mircea Basescu, Constantin Gudu.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus.  

Stiri pe aceeasi tema

Mai multe spitale din tara au interzis accesul vizitatorilor la pacienti din cauza cazurilor alarmante de gripa si viroze respiratorii

Ioana Badulescu

Sfintirea Catedralei neterminate si fara aviz ISU, strategie politica pentru BOR ca sa-si reitereze influenta in societatea romaneasca?

Ioana Badulescu

Dan Adamescu a murit la varsta de 68 de ani, cauza probabila este septicemia

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult