Mircea Bica, sotul Alinei Bica, audiat la DNA. Numele sau apare in dosarul lui Ovidiu Tender
Social

Mircea Bica, sotul Alinei Bica, audiat la DNA. Numele sau apare in dosarul lui Ovidiu Tender

Mircea Bica, sotul fostei sefe antimafia Alina Bica, este audiat, marti, in calitate de martor. Numele lui Mircea Bica este implicat in dosarul legat de omul de afaceri Ovidiu Tender. Acesta, impreuna cu Ionut Mihailescu, consilier al sotiei sale, ar fi preluat o firma din Fagaras a omului de afaceri, in schimbul protectiei pe care i-ar fi oferit-o, ceea ce presupunea, de fapt, scaparea intr-un dosar penal instrumentat chiar de Alina Bica.

De asemenea, Dorin si Alin Cocos, fostul sot al candidatei la Presedintie, Elena Udrea, respectiv fiul vitreg al acesteia, sunt acum la audieri, pentru a da declaratii cu privire la interventiile facute la ANRP in vederea retrocedarii si recuperarii unor sume de bani de catre anumiti oameni de afaceri, care ar fi dat mita pentru acestea.

Gheorghe Stelian, cunoscut pentru abilitatea de a da adevarate „tunuri imobiliare” , dar si pentru pentru afacerile cu Elena Udrea, a afirmat in fata procurorilor ca a apelat la Dorin si Alin Cocos pentru a abtine de la ANRP importante sume de bani, oferind, in schimb,”atentii in bani”.

HotWeek.ro iti recomanda si: Ovidiu Tender, bucuros ca Alina Bica a fost arestata

Numele sotului Alinei Bica a fost mentionat in denuntul facut de Ovidiu Tender la DNA, in care a aratat ca i-ar fi dat mita, sub forma de actiuni, printr-un intermediar.

In acest dosar, instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru Alina Bica, fostul său consilier Florentin Mihăilescu, Dorin şi Alin Cocoş, iar fostul ministru al Economiei Adriean Videanu este cercetat sub control judiciar.

Articole asemănătoare

CNAIR a demarat procedurile pentru licitatia centurii Capitalei care va lega A1 cu A2

Delia Ion

Calatorii care pleaca de pe Henri Coanda sunt avertizati sa ajunga la aeroport cu trei ore inainte de decolare

Delia Ion

Familia Regala a Romaniei are propriile marci de ciocolata. FOTO

Lucy Ionesco