Social

Mircea Olaru, inlocuit cu Zoltan Balint la conducerea Jandarmeriei Romane

Ministrul de Interne Petre Toba a semnat, vineri, eliberarea din functie a sefului Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru. In locul lui Mircea Olaru a fost numit provizoriu unul dintre fostii sai subordonati, generalul de brigada Zoltan Balint.

Prin ordinul ministrului Petre Toba, incepand cu data de 5 februarie, generalul de brigada Zoltan Balint a fost imputernicit pe o perioada de 6 luni sa indeplineasca atributiile de prim adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane si sef al statului major al Jandarmeriei Romane.

La ceremonia de investire a participat secretarul de stat, chestor general de politie Ioan Buda.

„Începând de vineri, 5 februarie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, Petre Tobă, generalul maior Mircea Olaru a fost eliberat din funcția de inspector general al Jandarmeriei Române și se numește director al Direcției Afaceri Europene și Relații Internaționale din cadrul MAI.

Totodată, domnului Olaru Mircea i se echivalează gradul militar cu cel de chestor principal de poliție”, precizeaza MAI intr-un comunicat de presa.

Stiri pe aceeasi tema

O echipa de chirurgie ortoplastica a realizat, in premiera in Romania, o interventie de inlocuire a unui os necrozat al mainii cu o proteza de ultima generatie din pyrocarbon

Cristiana Petrariu Bota

Medicul erou de la Piatra Neamt, care a intrat in flacari pentru pacientii sai, a fost detubat

Teodora Badescu

6 raniti de la Colectiv vor fi operati in spitale din Olanda

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult