MIRCEA SANDU DIICOT GRUP ORGANIZAT
Sport

Mircea Sandu este cercetat intr-un dosar in care este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat

Mircea Sandu, fost presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a fost pus sub urmarire penala de DIICOT intr-un dosar in care sunt urmarite acte infractionale savarsite de un grup organizat, delapidare si spalare de bani. Toate punctele de acuzare sunt legate de un contract prin care urma sa se construiasca la Buftea un centru de fotbal.

DICOT a emis un comunicat prin care se aduce la cunostiinta ca Mircea Sandu a constituit in perioada 2009-2010 un grup organizat alaturi de Bogdan Petculescu, Ziv-Asher Tetelman si Puiu Tetelman in scopul delapidarii sumei de 740.000 euro din patromoniul Federatiei Romane de Fotbal.

Acest grup a incercat sa ascunda insusirea sumei respective prin semnarea unui contract contract de executie a unei lucrari al carui obiect era constructia unui centru de fotbal in localitatea Buftea, judetul Ilfov.

„In vederea atingerii scopului infractional, a fost creat un circuit fictiv prin intermediul caruia au fost incheiate succesiv contracte de antrepriza si subantrepriza intre mai multe societati comerciale controlate de catre membrii grupului infractional, prin intermediul carora au fost transferate sumele de bani provenite din contractele incheiate cu Federatia Romana de Fotbal. O parte din aceste sume au revenit ulterior membrilor gruparii infractionale disimulate sub forma — restituire imprumut asociat, dividende”, spun procurorii.

Stiri pe aceeasi tema

Dinamo Bucuresti ar putea avea in curand un nou actionar majoritar

Bogdan

FRANTA vs ROMANIA, meci de debut la EURO 2016. Ce tari sunt favorite sa castige EURO 2016

Cristiana Petrariu Bota

Dumitru Dragomir a primit o condamnare de patru de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult