MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Ce se intampla in noul episod de la Kanal D
Viata bate filmul

MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Ce se intampla in noul episod de la Kanal D

MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Un nou episod din indragitul serial turcesc „Mireasa din Istanbul” este marti, 4 septembrie 2018, la Kanal D. Tensiunile continua la conac, iar sagetile ajung si la personajele principale, Faruk si Sureyya.

MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Begum “profita” de neintelegerile dintre Sureyya si Faruk si incearca sa fructifice relatia pe care o are cu tatal fiului ei. Begum si Faruk urmeaza sa ii dezvaluie lui Emir adevarul despre familia lui insa, baiatul reactioneaza neasteptat. Debusolat complet de evenimentele din viata lui, micutul Emir cauta alinare in bratele Sureyyei.

MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Esma asteapta cu sufletul la gura momentul in care Faruk va divorta de Sureyya si nadajduieste ca apoi fiul ei sa-si indrepte toata atentia catre Begum si Emir. Ziua de nastere a Esmei se apropie iar stapana conacului a planuit, pana la cel mai mic amanunt, fericitul eveniment din viata ei.

MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Esma pleacă fără să spună nimic și ajunge la Istanbul, la Garip, hotărâtă să lase totul în urmă și să-și trăiască viața fără să se mai gândească la alții. Garip este foarte surprins că vede o Esma fără mască, și o invită la o cină peste două zile. Dimineața, în drum spre casă, Esma trece pe la cabinetul lui Begum s-o convingă să-l lase pe Faruk să vină pe la ea ca să-și vadă fiul, dar vizitele să nu fie reciproce. Esma se întoarce acasă dimineața, găsindu-și familia îngrijorată de plecarea ei.

MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Ajunsa acasa, ii spune Sureyyei că Faruk are alte priorități, vorbind despre Emir. Sureyya reuseste sa se abtina cand Faruk ii transmite ca va lua masa cu Emir si ii precizeaza ca nu are nicio problema cu asta.

MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Seara în care Faruk merge la cină la Begum și Emir este bine gandita de Esma. Ea le trimite pe servitoare dinainte la Begum acasă, să facă de mâncare, și îi cheamă pe toți ceilalți fii ai ei la cină, acasă la Begum, care nu știe nici ea ce se întâmplă. Astfel, are loc o masă reușită, un fel de a doua aniversare a bătrânei, iar când apare Faruk, se vede pus în fața faptului împlinit.

MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Sureyya este singură la vilă și crede că Faruk i-a ascuns o parte din adevăr. Când Dilara o invită la clubul unde cântă Can, ea acceptă fără ezitare și pleacă. Acolo bea peste masura si se amețește, iar Faruk vine s-o ia acasă.

MIREASA DIN ISTANBUL, EP 23 DIN 4 SEPTEMBRIE. Faruk i-a spus, cand a luat masa cu Begum, ca nu se gandeste la o impacare, chiar daca la mijloc este un copil. Intre timp, Ipek duce la alt nivel invidia fata de Sureyya si o tine in loc pe holul conacului. O apostrofeaza si, cand da sa plece, se dezechilibreaza si se rostogoleste pe scari. Ramane inconstienta pe trepte si apar imediat Fikret si Faruk. Tabloul aparent o arata pe Sureyya ca ar fi impins-o pe Ipek pe scari. De aici si pana la un scandal cat casa e doar un pas!

 

 

Articole asemănătoare

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 75 REZUMAT DIN 4 IANUARIE 2017. Scapat cu viata din explozia iahtului din golf, Cihan este din foarte aproape de a fi ucis

Delia Ion

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015

Lucy Ionesco

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de sambata!

Delia Ion