Lifestyle

Mireasa, gala din 10 octombrie 2020. Doua fete noi in casa, cine sunt favoritii saptamanii

MIREASA – GALA DIN 10 OCTOMBRIE 2020 – O noua gala a emisiunii „Mireasa” are loc sambata, 10 octombrie, la Antena 1. Ca o noutate, doua fete intra, astazi, in casa Mireasa. Baiatul saptamanii a fost nominalizat, la limita, Radu, fata saptamanii a fost desemnata Madalina, iar mama favorita este doamna Ana.

Doamna Ana este mama favorita a saptamanii. Ea va trebui sa nominalizeze in fiecare zi cine face curatenie in casa Mireasa, pentru a nu mai fi discutii in casa Mireasa.

Votul la 1272 pentru baiatul favorit a fost dat lui Radu. El este baiatul favorit al acestei saptamani. Insa David a fost foarte aproape de a fi favoritul saptamanii, situatia schimbandu-se pe ultima suta de metri.

„A fost un vot foarte strans la baieti. Pana azi dimineata pe primul loc nu a fost Radu, ci David. S-a votat pe ultima suta de metri de cand a inceput emisiunea. A castigat Radu la diferenta foarte mica”, a spus Simona Gherghe.

Fata favorita in urma votului publicului Mireasa este Madalina. Pe locul al treilea in topul preferintelor telespectatorilor este Catalina. Pe locul doi este Stefania.

Cele trei sunt protejate, asadar, de catre public. Asadar ele raman in competitie indiferent ce se va intampla mai departe.

Mamele nominalizeaza fete

Nominalizarile mamelor in aceasta gala au inceput pentru Claudia. „Nominalizarea mea e Claudia. Am urmarit-o mai bine si fata asta chiar nu are ce cauta aici, cauta doar telenovele si seriale”, a spus doamna Ermina.

Doamna Mia a nominalizat-o pe Claudia. „A spus ca nu are pe nimeni aici, niciun baiat”, a motivat ea. La randul sau, doamna Viorica a propus-o pe Claudia. Claudia le-a multumit mamelor pentru ca au nominalizat-o. „Sunt impacata. Daca e sa plec voi pleca, daca e sa raman, voi ramane”, a spus ea.

Doamna Geta a nominalizat-o pe Lorena. Ea spune ca nu se vede cu niciun baiat. Mi-e mila de ea, dar daca nu se vede cu nimeni. Am stat de vorba cu ea intr-o seara si a spus ca nu s-ar mai vedea aici”, a spus doamna Geta. „Nu, am spus ca sunt suparata ca nu am gasit baiatul potrivit. Nu am spus ca vreau sa plec. Ma asteptam, am simtit. Nu i-a placut de mine din prima clipa din cauza tatuajelor”, a spus Lorena.

Ultima nominalizare, a mamei favorite a saptamanii. „Eu mi-am schimbat decizia si votul meu este Claudia. Nu vad sa-si mai poata face o realatie cu cineva in emisiune”, a spus si doamna Ana.

Nominalizarea mamei favorite este si nominalizarea care conteaza in emisiunea Mireasa.

Like-urile de pe Facebook

Incepem cu locul trei al preferintelor pentru mame de pe Facebook. In topul preferintelor pe locul trei este doamna Geta. Pe locul doi este doamna Ermina. Pe primul loc in topul telespectatorilor de pe Facebook este doamna Mia, la o diferenta mica de doamna Ermina.

Asadar doamna Mia a castigat concursul de pe Facebook. Ea s-a aratat extrem de surprinsa.

La baieti, pe locul trei in topul preferintelor se claseaza Catalin. Pe locul doi pe Facebook se afla David. Locul intai este ocupat de Mihai la distanta foarte mare de David, chiar dublu de voturi.

La fete clasamentul este la fel de surprinzator. Pe locul trei se afla Madalina, iar pe locul doi este Catalina. Pe locul intai, cu un avans mare fata de ocupanta locului al doilea (au fost mii de voturi), o gasim pe Stefania.

Vot secret pentru Claudia – Pleaca sau ramane?

Castigatorilii de pe Facebook au parte de mai multe avantaje. Vor primi un voucher in valoare de 150 de lei fiecare cu care vor putea face un cadou cui doresc din casa. O alta recompensa este faptul ca luni seara vor avea posibilitatea sa ia o cina in afara casei. Al treilea avantaj pe care il au castigatorii este ca vor decide prin vot daca vor ca fata nominalizata sa plece, Claudia, sa ramana sau sa plece din casa Mireasa.

Cei trei castigatori au votat secret. „Primul vot este NU”, a spus Simona Gherghe. „Al doilea a fost sa plece. Claudia va ramane sau va pleca in functie de al treilea bilete. Ei bine, va anunt acum ca …”, insa votul decisiv a fost intrerupt de publicitate.

Dupa pauza, avem rezultatul votului. Iar acesta este de a ramane. „Claudia, experienta ta in caas Mireasa continua”, a anuntat Simona Gherghe. Al treilea vot a fost pentru ca fata sa ramana in casa.

Noile concurente

Doua noi concurente intra in casa „Mireasa”. Incepand de astazi ele vor face parte din casa Mireasa. Ionela este prima care intra in platou.

„Tu ai marele avantaj sa ii cunosti pe concurenti si sa-ti faci o impresie. Sunt convinsa ca te-ai uitat la show. Fetele nu vad acum ce se intampla in platou. Cine iti place dintre fete”, i-a spus Simona Gherghe. O am favorita pe Claudia. Dintre mame, pe doamna Ana si doamna Ermina. La baieti astept sa-i cunosc pe toti si apoi sa-mi dau cu parerea”, a spus Ionela.

A doua fata care intra in casa Mireasa este Nicole. „Momentam nu am nicio favorita, vreau sa le cunosc si apoi sa-mi fac o parere. La baieti am doua variante, dar le tin pentru mine”, a spus Nicole.

„Am vrut sa incerc pentru o noua experienta. Ne vom obisnui si cu camerele”, a spus Ionela.

„Am mai avut relatii dar aici cred ca avem mult mai multe sanse sa ne cunoastem”, a spus Nicole.

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemănătoare

Stefan Banica, mesaj dupa moartea Cristinei Topescu: A fost un om frumos, idealist, cu suflet mare

Lucy Ionesco

Indragitul actor Omar Sharif a murit in urma unui atac de cord

Lucy Ionesco

Interviu cu Marius Sarca, un roman din UK care a starnit un val de critici pe Facebook, dupa ce a spus ca si-a schimbat cetatenia romana cu cea maghiara

Lucy Ionesco