Life

MIREASA PENRU FIUL MEU 4 FEBRUARIE 2015. Ionela catre Alba ca Zapada: Nu ma mai copia!

Cea de-a doua partea a emisiunii desfasurate miercuri a debutat cu o noua reglare de conturi intre Danut si cele patru pretendente la un loc in Casa de la Stefanesti.

Desi purtata pe un ton mai amiabil fata de discutiile din zilele precedente, nu putem vorbi deloc de o impacare intre Danut si noile concurente.

Si totusi, nu aceasta discutie a fost capul de afis al zilei ci confruntarea dintre Ionela si posibila concurenta numita „Alba ca Zapada”.

Toti telespectatorii au fost martori la un adevarat duel verbal intre cele doua fete, Ionela reprosandu-i in permanenta „adversarei” sale ca nu face bine in incercarea de a o copia.

Multi au observat insa ca intre ele sunt numeroase asemanari in ceea ce priveste stilul verbal si aciditatea cu care isi sutin punctele de vedere.

Elocvent a fost faptul ca Marian a remarcat dupa scurta intanire cu „Alba ca Zapada” ca aceasta s-ar fi potrivit cu Teo, dand de inteles ca este pe acelasi tipar cu Ionela.

Chiar si Teo i-a spus „Albei ca Zapada” ca nu s-a speriat de stilul sau, fiind deja obisnuit cu cel al actualei sale iubite.

Fanii emisiunii nu au ezitat in a-si exprima punctul de vedere asupra acestui episod, putin suprinzatoare fiind concluzia ca desi cele doua fete seamana foarte mult, „Alba ca Zapada” ar fi mult mai coerenta decat Ionela.

Ionela este criticata cel mai mult pentru impresia ei de a se crede noua „stapana” a Casei, rol acaparat in trecut de Elena.

Stiri pe aceeasi tema

LA MULTI ANI, ROMANIA! Ce mesaje le poti trimite prietenilor de Ziua Nationala a Romaniei

Cristiana Petrariu Bota

Ora Pamantului este marcata pe 24 martie in toata lumea. Romanii, invitati si ei sa stinga lumina timp de o ora

Ioana Badulescu

„Aş fi vrut să fiu deja moartă”!

Teodora Badescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult