MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 FEBRUARIE 2016
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 FEBRUARIE 2016. Valentin este acuzat ca ocupa locul 1 in topul telespectatorilor doar datorita votului multiplu

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 FEBRUARIE 2016. Prezenta jurnalistei Mara Banica in platoul emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, in calitate de invitata a show-ului moderat de Mirela Boureanu Vaida a adus cu sine efectul scontat de producatorii acestei emisiuni.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 FEBRUARIE 2016. Mara Banica si-a exprima opinia in legatura cu evolutia din aceasta competitie a lui Valentin cel care este subiect constant atat in materiale „produse” de concurentii MPFM5 cat si de telespectatorii acestui show care considera ca „joaca teatru in fata camerelor” si ca in competitie se afiseaza total diferit fata de felul in care este el cu adevarat.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 FEBRUARIE 2016. Inevitabil s-a pus si problema locului fruntas ocupat de acesta in topurile voturilor exprimate de telespectatori in contextul in care pe grupurile de socializare destinate acestui show, Valentin are parte de foarte multi contestatari.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 FEBRUARIE 2016. Cea mai des invocata varianta este aceea a utilizarii votului multiplu de simpatizantii cuplului Valentin-Adriana, conform celor care au utilizat de-a lungul timpului acest procedeu, sansele de castig cresc cu cel putin 30%.

„Sigur ca da. Votul multiplu, din pacate, nu este o chestie cu efect de 100%. Exista niste programe care dau voie sa se voteze de pe mai multe IP-uri. Aceste voturi pot influenta competitia în proportie de 30%. Valentin si Adriana au foarte multi sustinatori. Sustinatorii tuturor celor din casa voteaza multiplu. Eu fac parte din categoria sustinatorilor care au votat multiplu de pe mai multe telefoane”, a declarat Dana Ivan, una dintre sustinatoarele fidele, la „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

CAND VISEZI BANI. Castigul de bani, semn de putere, pierderile financiare, lipsa de ambitie

Delia Ion

Lauren, a dreamy but also pragmatic nature in search of a good boy getting married

Delia Ion

GUVIDU SI GONZALES LA X FACTOR 2015. VIDEO. Guvidul Reloaded ne-a surprins cu o piesa senzationala

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult