MIRELA BOUREANU VAIDA
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 FEBRUARIE 2016. Mirela Boureanu Vaida continua sa le ofere vesti bune numerosilor ei admiratori

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 FEBRUARIE 2016. Chiar daca Liliana si Florin au parut ca monopolizeaza emisiunea de miercuri a show-ului „Mireasa pentru fiul meu” prin numarul mare de materiale in care fiecare dintre ei a fost angrenat, vedeta incontestabila a zilei a fost moderatoarea Mirela Boureanu Vaida.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 FEBRUARIE 2016. Dupa ce in urma cu cateva zile, doamna Mirela suprindea pe toata lumea cu anuntul ca a ramas din nou insarcinata, la mai putin de un an distanta de momentul in care o adusese pe lume pe micuta Carla Maria, azi a fost momentul ca ea sa anunte deja care va fi sexul celui de-al doilea copil al sau.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 FEBRUARIE 2016. In toiul uneia dintre discutiile aprinse din platou, Mirela Boureanu i-a anunta pe concurenti dar si pe numerosii telespectatori fideli ai emisiunii ca va avea parte de un baietel, glumind apoi pe seama faptului ca va deveni soacra mare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 FEBRUARIE 2016. „Voi fi mama de baiat. Da, Carla va avea un fratior! Ce bucurie mai mare decat sa fiu mama de baiat!”, a spus Mirela extrem de fericita.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 FEBRUARIE 2016. De asemenea, ea a precizat ca micutul va veni pe lume in august, cand va pleca in concediu de maternitate. „A sosit momentul sa ma retrag de pe TV, sa-mi legan copiii. Nu mai e ca pe vremea parintilor si trebuie sa ma ocup si de acest aspect! Viata nu ne asteapta”, a adaugat ea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 FEBRUARIE 2016. Mirela Boureanu Vaida a devenit mamica pentru prima data pe 20 februarie 2015, cand a adus pe lume o fetita. Acum, la aproape un an, ea asteapta un baietel.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 FEBRUARIE 2016. Aurel si Valentina, nou episod cu accente de agresivitate

Delia Ion

MPFM SEZON 4. Fan MPFM4: Mirela Boureanu Vaida este prea partinitoare!

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE 10 MARTIE 2017. Abia s-au cunoscut si s-au si propus pentru casa TE VREAU LANGA MINE!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult