7.6 C
România
17 octombrie 2021
MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IANUARIE 2016. Cristian, campionul MPFM4, si-a indeplinit una dintre marile dorinte ale vietii sale

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IANUARIE 2016. Cuplul Cristian-Elly, campionii sezonului 4 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” continua sa-si incante numerosii fani cu imagini postate pe Facebook in care sunt surprinsi pe parcursul momentelor relaxante petrecute impreuna.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IANUARIE 2016. Daca pana de curand, pe Cristian si, mai ales, pe sotia sa Elly ii „gaseam” prin restaurantele si mall-urile din Bucuresti, ultimele poze aparute pe retelele de socializare ni-i prezinta pe cei doi indragostiti la Madrid, capitala Spaniei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IANUARIE 2016. O vizita la care probabil ca Sonea Cristian visa de foarte mult timp de vreme ce si pe parcursul timpului petrecut de el in casa MPFM4 avea langa patul din dormitor un fular al echipei de fotbal Real Madrid, al carei fan infocat s-a declarat in mai multe randuri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 IANUARIE 2016. Nu a mai mirat pe nimeni faptul ca una dintre primele vizite facute de cuplul Cristian-Elly in capitala Spaniei a fost chiar la stadionul Santiago Bernabeu, locul in care isi disputa meciurile de pe teren propriu echipa Real Madrid, una dintre cele mai galonate echipe de fotbal ale lumii.

Ceea ce este insa mai important este faptul ca oriciune ar fi, la Bucuresti, pe Valea Prahovei sau la Madrid, Cristian si Elly ofera tuturor dovezile unei iubiri sincere care de altfel le-a adus si simpatia numerorilor fani ai show-ului „Mireasa pentru fiul meu”.

Stiri pe aceeasi tema

Alex Beznea, castigatorul NEXT STAR din 15 martie 2015! Alex e un pusti formidabil!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 APRILIE 2016. Ana de la MPFM 4, controversa pe Facebook

Cristiana Petrariu Bota

STEAUA SUFLETULUI EPISODUL 20 REZUMAT, 4 IANUARIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult