MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 IANUARIE 2017. Cel mai spectaculos cuplu din MPFM 6 se cutremura din temelii!
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 IANUARIE 2017. Cel mai spectaculos cuplu din MPFM 6 se cutremura din temelii!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 10 IANUARIE 2017. Momente dramatice in Casa Mireasa pentru Fiul Meu de marti, 10 ianuarie. Mihai si Mihaela, cel mai spectaculos cuplu al actualului sezon MPFM, trec prin momente grele, care ar putea duce inclusiv la despartire. Certurile si tensiunile dintre cei doi au adus-o pe mama brunetei in direct, situatie care a tensionat si mai mult relatia.

Doamna Niculina, mama Mihaelei, a intrat in direct la MPFM 6 prin telefon si s-a declarat foarte suparata de atitudinea permisiva a fiicei sale, despre care crede ca ii dauneaza. Mama fetei crede ca aceasta il iubeste prea mult pe Mihai, care insa este indiferent si rece.

„Nu te iubeste, Mihaela! Tu il iubesti pe el foarte mult. Deci te rog frumos sa ma asculti. Tu tragi de el. Tu nu vezi ca el nu te baga in seama?” i-a spus mama concurentei prin telefon.

Image may contain: 2 peopleIn fosta relatie, Mihaela a avut parte de o experienta similara, spune mama ei. Fostul iubit nu o lasa pe bruneta sa vorbeasca cu nimeni din familie si prieteni. Doamna Niculina o sfatuieste sa nu repete greseala.

„Toata lumea vorbeste afara. Ea te iubeste pe tine prea mult. Tu nu o iubesti pe ea, Mihai. Tie nu-ti place nimic din tot ce face Mihaela. Mihaela, eu de 3 zile nu mai pot. Nu zic sa te desparti de Mihai, dar sa nu gresesti cum ai gresit data trecuta.  Ea se dedica foarte mult, ea il iubeste foarte mult pe Mihai”, a continuat doamna Niculina.

Femeia o sfatuieste pe fiica sa sa puna punct relatiei, pentru ca el este indiferent, iar ea cerseste iubire.

„N-o s-o mai lase sa vorbeasca cu nimeni? Ai fost gelos, Mihai! Din ceea ce am vazut eu pe camera, tu nu glumesti deloc. Cel mai bine ar fi sa pui punct. Ea trage de tine, tu stateai ca stana de piatra. Nu se face asa ceva cu o femeie, nu se cerseste iubire”, a mai spus mama concurentei.

„Eu nu m-am opus pana acum, eu vreau sa fie bine copilului meu. Nu mai zambesti, nu mai ai niciun chef de nimic”, i-a spus mama ei. Mihaela a izbucnit in lacrimi.

„Tu-l iubesti foarte mult pe Mihai, el nu te respecta si nu stie sa comunice”, a adaugat mama ei.

„Se vede clar ca tu il iubesti pe Mihai. Tu vorbeai cu el ieri si azi si el nici nu se uita la tine. Asta nu este iubire, eu nu inteleg iubirea asta. Si sustinatorii vostri sunt foarte suparati. Ce sa vada, ca tu tragi de Mihai si ca Mihai nu te respecta pe tine? Mi-e si rusine cand ma uit pe Antena Play”, a adaugat doamna Niculina.

Image may contain: 2 people, people sitting

Image may contain: 1 person, text

Image may contain: 3 people, text

Articole asemănătoare

LEGEA PAMANTULUI 8 MAI 2015, EPISODUL 26 REZUMAT. Kureysa se cearta cu Fidan si reincepe razboiul dintre cele doua familii

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 5 REZUMAT, 19 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 61 REZUMAT DIN 29 DECEMBRIE 2016. Fatih este nevoit sa accepte targul cu mafiotii pentru a scapa cu viata

Delia Ion