MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 NOIEMBRIE 2015. Crina a abordat emisiunea de azi cu un look asemantor unei mari artiste

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 NOIEMBRIE 2015. Crina pare una dintre actualele concurente ale show-ului „Mireasa pentru fiul meu” care nu si-au gasit inca linistea sufleteasca. A format un cuplu pentru scurt timp alaturi de Cosmin insa s-a dovedit ca sentimentele veneau doar din partea ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 NOIEMBRIE 2015. S-a despartit de el nu insa fara un mic scandal amplificat si de venirea in ultima gala saptamanala a parintilor Crinei care l-au acuzat la randul lor pe Cosmin de superficialitate in relatia avuta cu fiica lor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 NOIEMBRIE 2015. Despartirea de Cosmin nu a fost insa singura schimbare majora abordata de Crina pe parcursul ultimelor zile petrecute in Casa de la Stefanesti. Astfel, Crina i-a surprins pe toti cu o schimbare spectaculoasa de look care a atras atentia si moderatoarei Mirela Boureanu Vaida.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 NOIEMBRIE 2015. Tanara s-a transformat total cu ajutorul unei perechi de ochelari de culoare neagra.

„Zici cu cine semeni acum? Cu Mirabela Dauer”, i-a spus Crinei prezentatoarea emisiunii”Mireasa pentru fiul meu”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 4 IUNIE 2015. Roxana: Danut este marioneta sustinatorilor sai!

Delia Ion

HOROSCOP 8 IANUARIE 2017. Predictii astrologice pentru ziua de duminica!

Bogdan

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 74 REZUMAT, 30 IUNIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult