9.2 C
România
25 octombrie 2021
MIRELA BOUREANU VAIDA
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 APRILIE 2016. SOC! 9 concurenti au plecat! Florin, Marius, Oana si Cosmin au plecat de la Mireasa pentru Fiul meu!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 APRILIE 2016. Soc in showul Mireasa pentru Fiul Meu! Noua concurenti au plecati, luni, din Casa Mireasa pentru Fiul Meu 2016. Este vorba despre Florin, Alexandra, Doamna Luiza si Tudor, Oana si Cosmin, Marius, Nicoleta si Alexandru. Surpriza cea mare a venit din partea cuplului Oana si Cosmin! Toata casa a izbucnit in plans dupa plecarea celor noua concurenti. Au fost 25, au plecat 9 si au ramas 16 concurenti. Cu ei va continua competitia Mireasa pentru Fiul Meu 2016 de acum incolo! Vezi mai jos VIDEO cu plecare concurentilor.

Vladut este surpriza zilei. El nu a plecat din Casa MPFM 5, desi a tot cerut sa fie eliminat. Vladut a explicat de ce nu a plecat, odata cu cei noua concurenti. „Nesiguranta de afara daca o sa fie ceva intre mine si Cristina. Vroiam sa intru in camera de confesiuni. Nu sunt sigur ca ea ma va astepta”, a explicat Vladut putin mai tarziu.

Liliana a a inceput sa tipe dupa Oana si Cosmin sa se intoarca. Cum nu s-a intamplat, Liliana a izbucnit in plans in curtea casei Mireasa pentru Fiul Meu. Natasa si Eduard au fost si ei foarte afectati, izbucnind in lacrimi. Si Lavinia a izbucnit in plans in platou, la cateva momente dupa plecarea celor noua concurenti.

Ionut a inceput si el sa planga dupa cei plecati si le-a cerut celor care au ramas in casa MPFM sa fie mai uniti „Haideti sa fim mai uniti! Pana acum din materiale a reiesit ca ne dusmanim. Macar acum sa ne dam seama si sa incercam sa fim mai uniti, pentru ca stam toti sub acelasi acoperis”, a spus Ionut printre lacrimi.

COMPETITIA MIREASA PENTRU FIUL MEU SE SCHIMBA

Competitia se va schimba de azi inainte. Au ramas putini concurenti, au plecat prieteni, oameni dragi din Casa Mireasa pentru Fiul Meu. Florin, Alexandra, Doamna Luiza si Tudor, Oana si Cosmin, Marius, Nicoleta si Alexandru sunt concurentii care au parasit casa Mireasa pentru Fiul Meu.

„E o competitie cu reguli stricte, dar tocmai asta este farmecul. Sper sa nu mai aud niciodata ca va doriti sa plecati. Va rog sa va ganditi bine, fiti luptatori, mergeti pana la capat. Nu mai pot sa ma rog de voi sa ramaneti daca voi nu va doriti asta. Multi dintre cei care au plecat astazi isi vor da seama ca e prea tarziu”, a spus Mireala Boureanu Vaida.

„Se deschide usa si poate pleca cine doreste”, a spus Mirela Boureanu Vaida in a doua parte a emisiunii, in jurul orei 15.00. Si au plecat 9 concurenti. Liliana a izbucnit in plans dupa ce Oana si Cosmin au plecat!

Vezi si: CUM A FOST GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU DE SAMBATA, 9 APRILIE 2016

Poarta s-a inchis si nu a revenit nimeni din cei de afara. Eduard si Lavinia au izbucnit si ei in plans in curte. La fel si Natasa.

„Intr-adevar surpriza la care nu s-ar fi asteptat nimeni este plecarea Oanei si a lui Cosmin, care astazi implinesc 5 luni de relatie”, a spus Mirela Boureanu Vaida. „Ei au plecat pentru ca si-au dorit sa plece impreuna”, a spus Natasa.

„Nu poti sa faci nimic cu un om care nu isi doreste sa lupte”, a continuat Mirela Boureanu Vaida.

Au plecat Alexandru, Florin, Alexandra, Tudor, doamna Luiza, Marius, Nicoleta, Cosmin si Oana.

Care sunt planurile de viitor ale lui Florin

„Poti sa dai cu picorul intr-o secunda la tot ce cladesti o viata intreaga, darimi-te in 7 luni. E cel mai usor sa renunti, cel mai greu e sa lupti”, a spus Mirela.

Cel mai usor este sa renunti! Au mai ramas 16 concurenti in casa MPFM

„Va era tuturor usor sa va ridicati si sa iesiti afara. Asta era cel mai la indemana. Este cel mai usor sa renunti”, a spus Mirela.

„De ce doamna Mirela? Dupa gard e cel mai greu, aici e cel mai usor, avem totul. Inca sunt socat. Sunt singurele persoane de care imi pasa aici”, a spus Eduard plangand.

„Au actionat din impuls, s-au ridicat si au plecat. Vladut si Tatiana nu au plecat. Competitia se va schimba de azi inainte. Au ramas putini concurenti, au plecat prieteni, oameni dragi din Casa Mireasa pentru Fiul Meu”, a continuat Mirela.

„E o competitie cu reguli stricte, dar tocmai asta este farmecul. Sper sa nu mai aud niciodata ca va doriti sa plecati. Va rog sa va ganditi bine, fiti luptatori, mergeti pana la capat. Nu mai pot sa ma rog de voi sa ramaneti daca voi nu va doriti asta. Multi dintre cei care au plecat astazi isi vor da seama ca e prea tarziu”, a tinut sa adauge Mirela Boureanu Vaida.

Dupa plecarea concurentilor incepe impartirea produselor

Prezentatoarea emisiunii a terminat emisiunea incercand sa glumeasca. „Stiti care e culmea intarzierii la MPFM5? Sa se deschida usa pentru concurentii care vor sa plece acasa, iar Vladut sa intre dupa aceea in camera de confesiuni si sa ceara sa plece acasa!

„Cataline, stii cata mancare a ramas?”, a spus Mirela. Produsele cumparate dimineata se vor imparti doar intre cei 16 concurenti.

„Nu e vina noastra ca au fugit ei”, a spus Adriana. „Dupa cum vedeti, deja trecem la chestiuni administrative. Ma voi muta inapoi in camera mea”, a spus si Catalin.

„Ne-am plans mortii, acum hai sa impartim averea. Impartiti pe prietenii sau cum?”, a spus Mirela la final. „Ne punem toti la masa si tot ce a ramas impartim egal”, a incheiat Eduard.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 83 DE JOI 30 APRILIE 2015, REZUMAT DETALIAT. Osman atenteaza la viata Silei

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 58 REZUMAT, 26 MARTIE 2015. Zinar este noul sef al clanului

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 77 REZUMAT, 5 IULIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult