MPFM4
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 AUGUST 2015. Andrada: Cristi are o viziune diferita de mine asupra casatoriei!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 AUGUST 2015. Show-ul matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” a continuat sa abordeze si marti subiectul relatiei dintre Andrada si Cristi chiar daca cei doi sunt deja fosti concurenti ai sezonului al patrulea care se apropie cu pasi repezi de marea finala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 AUGUST 2015. S-a discutat despre refuzul lui Cristi de a se casatori cu iubita lui in marea finala a sezonului, in urma unei propuneri venite din partea stafului emisiunii. Desi moderatoarea Mirela Boureanu Vaida nu s-a aratat deloc mirata de acest refuz, cunoscuta fiind opinia ei in privinta lipsei sentimentelor dintre cei doi fosti concurenti, Andrada a tinut sa explice detaliat raspunsurile date propunerii MPFM4.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 AUGUST 2015. Andra nu a pus niciun moment la indoiala sentimentele dintre ea si Cristi si a vrut sa sublinieze doar ca ei au o perspectiva destul de diferita asupra unei relatii si implicit asupra unei casatorii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 AUGUST 2015. Andrada a precizat ca actualul ei iubit crede in viitorul relatiei lor si ca doar vede diferit marele pas al casatoriei. In timp ce ei ii place sa riste ori de cate ori i se iveste ocazia, Cristi este un baiat prudent si mult mai matur in lucruri de o mare importanta asa cum este casnicia.

Si Cristi a vrut sa confirme afirmatiile Andradei. Cristi se vede sotul Andradei insa dupa o perioada in care ei vor trai in afara casei si vor ajunge la concluzia ca sunt pregatiti sa formeze o familie.

Andrada a fost la fel de categorica si atunci cand a fost intrebata daca se va intelege cu Cristi, un baiat cu o conceptie de viata aparent total diferita. Tanara s-a aratat multumita de faptul ca se completeaza foarte bine cu actualul ei iubit si spera ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine intre ei.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 NOIEMBRIE 2016. Liliana, anunt privind intrarea ei in Casa MPFM 6

Bogdan

DILA 18 IUNIE 2015, EPISODUL 35 REZUMAT. Azer se casatoreste cu Fatma!

Delia Ion

EDUARD STOICA LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. Vocea divina care l-a fermecat pe Florin Calinescu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult