MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2016. Crina: Aurel si Valentina nu cred ca vor ramane impreuna

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2016. Gala de sambata, 9 ianuarie, a emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” a fost martora unuia dintre cele mai emotionante momente ale acestui sezon a show-ului matrimonial. Este vorba despre eliminarea Crinei, al carei parcurs la MPFM5 s-a incheiat odata cu votul secret primit din partea colegilor de competitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2016. Crina ar fi avut nevoie de un vot unanim din partea celorlalti concurenti MPFM5 pentru a i se permita sa-si continuie parcursul in competitie insa citirea rezultatelor a cazut ca un trasnet: Crina a primit un singur vot nefavorabil, suficient pentru ca ea sa fie eliminata din show.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2016. Aceasta „sentinta” a venit intr-un moment in care Crina se bucura din plin de avantajele acestei emisiuni: fusese aleasa de Tudor pentru a-l insoti in sejurul pe care urmeaza sa-l faca in Dubai si tocmai incheiase o saptamana in care petrecuse ore bune alaturi de Lavinia in camera speciala organizata de staf.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2016. Intrebata in emisiunea de astazi despre cine crede ca a votat-o ca sa plece, Crina i-a numit pe Aurel, Mihaela si Natasa, Cosmin.

”Ma mai gandesc si la Valentin si la Adriana. La Adriana mai putin. Cred ca le e ciuda si pentru ca am stat in camera speciala si ca mergeam in Dubai. Cand am intrat prima zi cu Lavinia in camera, se uitau fetele urat”, a spus Crina .

Cat despre relatia dintre Aurel si Valentina, aceasta nu le da prea multe sanse.

”Lui nu ii place aici in casa, dar sta pentru ca sta. Nu cred ca vor ramane impreuna”, a spus Crina despre relatia dintre Valentina si Aurel.

”Imi pare rau ca nu am vorbit in patru luni. Dar asa este cand nu stii ca pleci. Chiar as vrea sa stiu cine m-a eliminat. Nu cred ca am fost ultima, pentru ca am avut multi sustinatori, sunt foarte nedumerita. Va ramane un mister”, a mai spus Crina.

Articole asemănătoare

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 124 REZUMAT, 15 AUGUST 2017

Delia Ion

HOROSCOP 17 IULIE 2016. Afla ce ti-au harazit sortii pentru ziua de duminica!

Delia Ion

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI EPISODUL 9 REZUMAT, 10 DECEMBRIE 2015. Seyit si Sura planuiesc sa se casatoresca insa nunta este amanata dupa retinerea lui Seyit

Delia Ion