mireasa-pentru-fiul-meu-11-ianuarie-2017
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2017. Contre tensionate intre doi indragostiti care si-au jurat iubire vesnica!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2017. Sezonul 6 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” da semne evidente de vitalitate chiar si dupa ce un contingent important de competitori a parasit casa de la Stefanesti. Desi marile rivalitati au disparut prin plecarea lui Cristi, Ali si Petru din emisiune, telespectatorii fideli ai show-ului nu duc lipsa de certuri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2017. Acum a venit insa randul ca discutiile tensionate sa nu se mai desfasoare intre doua grupulete rivale ci chiar intre indragostitii care formeaza cupluri destul de solide.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2017. Daca ieri a fost cazul relatiei Mihaela-Mihai, azi a venit randul celui mai iubit cuplu al acestui sezon sa dea semne de „oboseala”. Andrada si Valentin s-au contrazis in direct, timp de mai bine de jumatate de ora pe seama deselor reprosuri pe care „mireasa saptamanii” i le face lui Valentin.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2017. Ultimele problemele au inceput dupa ce Valentin si-a dat cu parerea despre o posibila relatie intre Andrei si Madalina, lucru taxat de Andrada care i-a recomandat partenerului ei sa evite sa se mai implice in subiecte „care nu-l privesc”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2017. Desi subiectul parea a se stinge repede, Andrada a avut grija sa-i dea amploare prin expresia: „nu are rost sa-mi racesc gura degeaba entru ca asta am facut patru luni de zile”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2017. Impulsionata de moderatoarea Paula Chirila sa detalieze cele afirmate, Andrada a completat: „mi se pare corect sa-i spun lui Valentin ce nu-mi convine la Valentin. ii vreau binele, de ce n-as face-o?”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2017. Deranjat de stilul arogant manifestat de iubita lui dar si presat de numarul mare de reprosuri venite din partea ei, Valentin a surprins pe toata lumea prin decizia pe care a luat-o: „Vreau sa abandonez competitia. Dupa emisiune ies. Daca Andrada vrea sa mearga cu mine , este bine!”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IANUARIE 2017. Iritata de tonul imperativ al iubitului ei, Andrada a raspuns ca nu vrea sa paraseasca „Mireasa pentru fiul meu”, in acest moment.

Discutia in contradictoriu a continuat si dupa una dintre pauzele de publicitate, moment in care Valentin a venit cu o explicatie: „Stau inca in competitie doar de dragul Andradei, doar pentru ca ea isi doreste mult acest lucru. Nu cred ca emisiunea face bine relatiei noastre. De dragul ei, ma voi schimba. Am vazut ca asa se obisnuieste in relatiile de durata, unul dintre parteneri sa lase mai mult de la el”.

Treptat, tonul vocilor a mai scazut insa, chiar daca cei doi au continuat sa se tina de mana tot timpul si nu si-au aruncat acuze extrem de grave, este evident ca situatia creata nu este una intamplatoare si ca cei doi iubiti au strans numeroase frustrari de-a lungul timpului.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 15 MAI 2015. Andrada: Imi amintesc cu drag de relatia cu Radu!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 26 APRILIE 2017. La Barcelona se pune doar problema scorului

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IUNIE 2016. Ce se ascunde in spatele premiului castigat de Constantin

Bogdan