ANDRADA SI CRISTI
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 IUNIE 2015. Fanii MPFM4 cred in cuplul Andrada-Cristi pentru ca au aceleasi indeletniciri

Se pare ca sunt numerate zilele pana cand Andrada si Cristi vor deveni un cuplu „cu acte in regula”. Doar faptul ca Andrada a jucat rolul marii indragostite de Radu si aparenta indirferenta de pana de curand a lui Cristi fata de colega sa de competitie mai constituie mici piedici.

Fortati de imprejurari (finalul de competitie in care cei fara cuplu sunt predispusi la eliminare), Andrada si Cristi s-au apropiat suficient de mult incat sa apara imediat glume pe seama acestui lucru.

Asadar este foarte posibil ca finalul sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu” sa ne gaseasca cu mai multe cupluri in competitie, asteptarile fanilor fiind acelea ca un eventual cuplu Andrada-Cristi va fi urmat destul de repede de o apropiere sentimentala intre Radu si Simona.

Revenind la perechea Andrada-Cristi, apropiatii acestui show au recunoscut ca cei doi tineri se potrivesc de minune si au chiar foarte multe lucruri in comun, chiar daca acestea nu sunt chiar cele mai fericite.

Astfel, carcotasii nu au putut sa nu remarce apetenta comuna a celor doi concurenti pentru consumul de alcool urmat de scene in care cad in penibil. Nu odata Andrada a fost eroina unor spectacole grotesti dupa petrecerile din casa in timp ce Cristi a dovedit cate de multe „texte” are la el mai ales dupa ce isi facea curaj cu cateva pahare de alcool.

Andrada si Cristi nu au putut scapa nici de eticheta de „falsi” pusa dupa mai multe materiale in care au evoluat in functie de interese astfel incat este foarte probabil ca ei sa-si vada interesul si inaintea viitoarelor sesiuni de eliminare a concurentior din competitie.

Stiri pe aceeasi tema

GUNES, EPISODUL 2. REZUMAT GUNES 9 AUGUST 2016. Gunes se adapteaza cu greu la noua viata

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 17 DECEMBRIE 2016. Steaua este nevoita sa invinga azi pentru a nu-i permite Viitorului sa se distanteze

Bogdan

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 68, 9 APRILIE 2015, REZUMAT. Boran este la spital in stare critica

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult